Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Спорт

Костюк: Жахливий ранок для моєї сім ї та всієї країни : НОВОСТИ СПОРТА

Українська тенісистка відреагувала на масований ракетний обстріл України російськими терористами 29 грудня.

Українська тенісистка Марта Костюк не залишила поза увагою масовану ракетну атаку Росії на Україну 29 грудня. Спортсменка опублікувала пост в Instagram-stories, підтримавши постраждалих.

“По Україні було випущено понад 100 ракет. Який жахливий ранок для моєї родини і всієї країни. Мої молитви всім постраждалим”, – написала Костюк.

 

 Пост Костюк

Раніше стало відомо, що внаслідок російського обстрілу загинув колишній баскетболіст збірної України.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Українська тенісистка підтримує постраждалих від масованого ракетного обстрілу Росією

29 грудня Росія здійснила масований ракетний обстріл на Україну, спровокувавши страх та небезпеку для багатьох жителів. Серед тих, хто відреагував на це жахливе подія – українська тенісистка Марта Костюк. Вона опублікувала пост в Instagram-stories, у якому викликала співчуття і підтримку постраждалим.

“По Україні було випущено понад 100 ракет. Який жахливий ранок для моєї родини і всієї країни. Мої молитви всім постраждалим”, – написала Костюк.

Цей пост є ще одним доказом того, що спортсмени необмежено займаються лише своєю кар’єрою, але також вони надзвичайно підтримують свою країну і тих, хто постраждав унаслідок конфлікту. Виявляючи свою глибоку занепокоєність та співчуття, Костюк показує приклад, як славнозвісні спортсмени можуть бути прикладом солідарності та підтримки у важкі часи.

Це важливо не тільки для українських спортсменів, але й для всього світу. Колиший баскетболіст збірної України вже став жертвою цього конфлікту, що дає настанову на те, що невинні люди заплатили вищою ціною через акти агресії.

Таке масоване нападання потребує докладного розслідування та міжнародної реакції. Питання справедливості і винагороди за такий акт тероризму не можуть бути проігноровані. Сподіваюся, що ця ситуація приверне увагу не тільки національних лідерів, але й міжнародної спільноти, які зберуться разом, щоб забезпечити мир і безпеку на Україні.

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.