Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Зеленський заявив, що до кінця 2024 року Україна розробить детальний план закінчення війни з Росією, яка триває вже 856 днів.

Стан оборони України: активність на фронті

У даній статті беремо до уваги найновіші події на військовому фронті за конкретний час. Українські військові успішно запобігають спробам противника проникнути далі в межі країни, завдаючи йому важких втрат через вогневе ураження і виснажуючи його сили по всьому фронтовому коридору.

Виснажливі бої на фронті

Починаючи з певного часу, сталося 140 бойових дій. На протязі цього часу, авіаційні, ракетні та артилерійські війська сил оборони завдали ударів по 11 районах зосередження ворожих сил, чотирьох засобах ППО і станції РЕБ противника. Противник здійснив 61 авіаційний удар, а також використав 328 камікадзе-дронів. Вони провели більше 3180 обстрілів наших військ та населених пунктів за допомогою ствольної та реактивної артилерії, мінометів, стрілецької зброї та бойових машин.

Обстановка на різних напрямках

Ситуація на різних напрямах демонструє, як українські військові успішно відбивають атаки противника на Харківському, Куп’янському, Лиманському та Сіверському напрямках.

Висновок автора

Сили оборони України впевнено стримують натиск російських окупаційних військ. Воїни 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського обороняють позиції жорсткою відповіддю на ворожі напади, ефективно використовуючи засоби вогневого ураження живої сили та техніки, та завдають окупантам значних втрат.

“Наші воїни продовжують виявляти мужність та відвагу на передовій, гарантуючи безпеку та незалежність України. Їхній героїзм та самопожертву не можна переоцінити.”


Відсіч агресора: активність на фронті

Українські військові з успіхом протистоять спробам противника проникнути вглиб території країни, завдаючи йому значних втрат за допомогою ефективного вогневого ураження та виснажуючи його сили по всій лінії фронту.

З початку дня відбулося 140 бойових зіткнень.

За добу, авіація, ракетні війська і артилерія Сил оборони нанесли удари по 11 районах зосередження ворожого складу, чотирьох засобах ППО та станції РЕБ противника.

Російські загарбники нанесли 61 авіаційний удар за допомогою 110 КАБів, а також задіяли 328 дронів-камікадзе. Вони здійснили понад 3180 обстрілів по позиціях наших військ та населених пунктах за допомогою ствольної і реактивної артилерії, мінометів, стрілецької зброї та озброєння бойових машин.

Ситуація на різних напрямках

На Харківському напрямку ворог 12 разів атакував район Вовчанська за підтримки авіації. Підрозділи Сил оборони успішно відбили 10 штурмових дій противника, ще два боєзіткнення на даний час тривають. Ситуація контрольована.

На Куп’янському напрямку противник здійснив дев’ять спроб відтіснити наші підрозділи із займаних позицій поблизу населених пунктів Синьківка, Степова Новоселівка, Стельмахівка та Кругляківка. Українські воїни відбили вісім атак ворога. Триває бій біля Синьківки.

На Лиманському напрямку російські загарбники 19 разів намагалися просунутися в районах Греківки, Макіївки, Невського, Торського та Серебрянського лісу. Захисники України відбили 17 атак ворога, бої тривають.

На Сіверському напрямку обстановка напружена. Від початку доби окупанти здійснили 19 штурмових дій поблизу Білогорівки, Спірного, Верхньокам’янського, Роздолівки та Виїмки. Підрозділи Сил оборони відбили 15 атак російських окупантів, ще чотири боєзіткнення тривають.

Висновок автора сайту

Сили оборони впевнено стримують натиск російських окупаційних військ. Окремо слід відзначити воїнів 35-ої окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського, які мужньо тримають позиції, вміло відбивають ворожі атаки, ефективно застосовують засоби вогневого ураження по живій силі та техніці, завдаючи окупантам відчутних втрат.

Цитата автора сайту

“Наші воїни продовжують виявляти мужність та відвагу на передовій, забезпечуючи безпеку та незалежність України. Їхній героїзм та самопожертву не можна переоцінити.”

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.