Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

За інформацією Романо, Шмейхель переходить до футбольного клубу “Селтік
Футбол

За інформацією Романо, Шмейхель переходить до футбольного клубу “Селтік

Вільний агент Каспер Шмейхель може приєднатися до Селтіка

Відомий данський голкіпер Каспер Шмейхель на сьогодні перебуває в статусі вільного агента. За новітніми повідомленнями видатного футболіста, Фабріціо Романо, Шмейхель може незабаром стати частиною Селтіка.

Поточні переговори про контракт

За даними з достовірних джерел, Шмейхель та Селтік наразі ведуть переговори. Обговорюються умови можливого підписання контракту на рік, з опцією продовження на наступний сезон.

Шмейхель та його виступ у сезоні 2023/24

Протягом минулого сезону 2023/24, Шмейхель представляв Андерлехт, який він залишив на правах вільного агента у липні. За 32 матчі в усіх турнірах, він пропустив 33 голи, водночас 8 раз зумівши залишити свої ворота “сухими”.

Шмейхель на Євро-2024

Крім того, Каспер Шмейхель узяв участь у всіх чотирьох поєдинках збірної Данії на Євро-2024. На жаль, збірна Данії програла країні-господарці турніру, Німеччині, з рахунком 2:0 в 1/8 фіналу плей-оф.

Селтік – чемпіон Шотландії

Відзначимо, що Селтік у сезоні 2023/24 став чемпіоном Шотландії і вже має путівку до групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА 2024/25.

“Шмейхель – це великий професіонал і досвідчений гравець. Його потенційний перехід до Селтіка буде важливим поповненням для команди”, – відзначає автор сайту.

Якщо переговори завершаться успішно, Шмейхель зможе значно підсилити Селтік. Його досвід та професіоналізм без сумніву будуть великим активом для команди.

Вільний агент Каспер Шмейхель може приєднатися до Селтіка

Наразі, відомий данський голкіпер Каспер Шмейхель знаходиться в статусі вільного агента. Однак, згідно інформації відомого журналіста Фабріціо Романо, Шмейхель може незабаром поповнити склад Селтіка.

Переговори про контракт

За даними джерел, наразі тривають переговори між Шмейхелем та Селтіком. Обговорюється можливість укладення однорічного контракту, з опцією продовження ще на рік.

Шмейхель у сезоні 2023/24

У минулому сезоні 2023/24, Шмейхель представляв Андерлехт, який він залишив на правах вільного агента на початку липня. За 32 матчі в усіх турнірах, він пропустив 33 голи, при цьому 8 разів зберігаючи свої ворота “сухими”.

Участь у Євро-2024

Голкіпер також взяв участь у всіх чотирьох поєдинках збірної Данії на Євро-2024, де вона зазнала поразки від країни-господарки турніру Німеччини (2:0) в 1/8 фіналу плей-оф.

Селтік – чемпіон Шотландії

Нагадаємо, Селтік став чемпіоном Шотландії 2023/24 і отримав путівку до групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА 2024/25.

Цитата автора сайту

“Шмейхель – це великий професіонал і досвідчений гравець. Його можливий перехід до Селтіка буде значним поповненням для команди”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

“Якщо переговори завершаться успішно, Шмейхель зможе значно підсилити Селтік. Його досвід та професіоналізм без сумніву будуть великим активом для команди”, – підсумовує автор сайту.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.