Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

За інформацією Романо, Гуммельс планує покинути футбольний клуб “Боруссія” цього літа.

Матс Гуммельс: будівний блок Дортмундської Боруссії стає вільним агентом

Матс Гуммельс, престижний захисник дортмундської Боруссії, планує покинути клуб після закінчення дії його контракту цього літа, як повідомив авторитетний футбольний інсайдер Фабріціо Романо.

Неочікуване рішення Едіна Терзича

Рішення Терзича про відмову від Гуммельса перекреслило плани багатьох фанатів та експертів, хоча його наміри стали очевидними ще до цього.

Вільний агент: Гуммельс у пошуках нового клубу

Гуммельс планує стати вільним агентом після закінчення його контракту з Боруссією Дортмунд 30 червня.

Пропозиції для Гуммельса: Європа в пріоритеті

Гуммельс, 35-річний спортсмен, віддає перевагу пропозиціям з європейських клубів, відхиливши пропозиції з Саудівської Аравії.

Статистика Гуммельса в поточному сезоні

Гуммельс у цьому сезоні взяв участь у 40 матчах у всіх турнірах, забив 4 голи та зробив 1 передачу.

“Матс Гуммельс – це важлива фігура для Боруссії Дортмунд, і його відхід буде великим ударом для клубу”, – коментує автор сайту.

На підсумку, автор сайту вважає, що відхід Гуммельса може бути значним випробуванням для Боруссії Дортмунд, але також може відкрити шлях для молодих гравців, щоб показати свої здібності на новому рівні.

Матс Гуммельс стає вільним агентом

Матс Гуммельс, захисник дортмундської Боруссії, планує покинути клуб цього літа, як повідомляє інсайдер Фабріціо Романо.

Несподіване рішення Едіна Терзича

Інформація про те, що Едін Терзич вирішив залишити Боруссію Дортмунд, стала несподіванкою для багатьох. Це рішення напрошувалося раніше, але стало несподіванкою прямо зараз.

Гуммельс стає вільним агентом

Німецький футболіст покине клуб як вільний агент. Його контракт закінчується 30 червня.

Пропозиції для Гуммельса

35-річний Гуммельс у пріоритеті розглядатиме пропозиції з європейських клубів. Він уже відхилив усі пропозиції з Саудівської Аравії.

Статистика Гуммельса в поточному сезоні

У поточному сезоні Гуммельс провів 40 матчів у всіх турнірах: на його рахунку 4 голи і 1 асист.

Цитата автора сайту

“Матс Гуммельс – це важлива фігура для Боруссії Дортмунд, і його відхід буде великим ударом для клубу”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

Автор сайту вважає, що відхід Гуммельса може стати значним випробуванням для Боруссії Дортмунд, але це також може стати можливістю для молодих гравців показати себе.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.