Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Йонг заявляє, що не може гарантувати своє відновлення до початку Євро-2024

Ця стаття є приділена 27-річному футболісту Френкі де Йонгу, півзахиснику клубу Барселона та збірної Нідерландів. Він висловив бажання взяти участь у найближчому чемпіонаті Європи, aле його участь може бути під загрозою через недавню травму.

Стан здоров’я Френкі де Йонга

Френкі де Йонг отримав травму гомілкостопа під час матчу проти Реалу 21 квітня у 32-му турі Ла Ліги. В той час його було забрано з поля на ношах. Однак на запитання про свій стан здоров’я на передодні турніру, де Йонг відповідь була оптимістичною.

“Справи йдуть добре. Ми робимо все можливе. Сподіваюся, що зможу взяти участь у першому матчі. Але нічого не можу обіцяти”,

цитують де Йонга.

Перший матч Нідерландів на Євро-2024

У своєму першому матчі на Євро-2024 Нідерланди зіграють проти Польщі 16 червня. Вони також зіграють проти збірних Франції та Австрії в рамках квартету D.

Цитата автора сайту

“Френкі де Йонг – важлива фігура для збірної Нідерландів. Його участь у першому матчі може значно вплинути на результати команди”,

коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

Автор робить висновок, що, незважаючи на травму, Френкі де Йонг продемонстрував великий професіоналізм та бажання грати за свою команду. Його оптимізм і надія на швидке відновлення є важливим прикладом для молодих спортсменів.

27-річний футболіст Френкі де Йонг прагне взяти участь у Євро-2024

Френкі де Йонг, 27-річний півзахисник Барселони та збірної Нідерландів, висловив бажання взяти участь у найближчому чемпіонаті Європи.

Стан здоров’я Френкі де Йонга

На запитання про свій стан здоров’я напередодні турніру, де Йонг відповів позитивно. Він отримав травму гомілкостопа під час матчу проти Реалу 21 квітня у 32-му турі Ла Ліги, після чого його було забрано з поля на ношах. “Справи йдуть добре. Ми робимо все можливе. Сподіваюся, що зможу взяти участь у першому матчі. Але нічого не можу обіцяти”, — цитує де Йонга AD.

Перший матч Нідерландів на Євро-2024

У своєму першому матчі на Євро-2024 Нідерланди зіграють проти Польщі. Гра відбудеться 16 червня. У квартеті D також виступають збірні Франції та Австрії.

Цитата автора сайту

“Френкі де Йонг – важлива фігура для збірної Нідерландів. Його участь у першому матчі може значно вплинути на результати команди”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

“Незважаючи на травму, Френкі де Йонг продемонстрував великий професіоналізм та бажання грати за свою команду. Його оптимізм і надія на швидке відновлення є важливим прикладом для молодих спортсменів”.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.