Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Визначено всі пари команд для 1/8 фіналу плей-оф Євро-2024

Євро-2024: Вболівальники з нетерпінням очікують на плей-оф після дводенної перерви

Наступний блок викладає основні точки статті про івенти, які відбулись при завершенні групового етапу Євро-2024, та надає огляд очікуваного розкладу 1/8 фіналу плей-оф турніру. Значну увагу приділено вартості вболівальників зробити дводенну перерву перед цим узбудливим етапом, що забезпечує достатньо часу для відпочинку та крихітки антиципації.

Змерщки по завершенні групового етапу

Груповий етап Євро 2024 недавно вийшов у свій фінал, із заключними матчами групи F (Грузія проти Португалії та Чехія проти Туреччини), які відбулись у Німеччині. Після цих матчів були сформовані турнірні таблиці всіх шести груп і окремий рейтинг команд, що зайняли третє місце в своїх квартетах.

Початок плей-оф Євро-2024

Плей-оф Турніру планується провести 29 червня, з підтримкою певного розкладу матчів.

  1. 29.06: Швейцарія — Італія та Німеччина — Данія
  2. 30.06: Англія — Словаччина та Іспанія — Грузія
  3. 01.07: Франція — Бельгія та Португалія — Словенія
  4. 02.07: Румунія — Нідерланди та Австрія — Туреччина

“Цей турнір є важливим не лише для команд, але й для вболівальників, які з нетерпінням чекають на початок плей-оф. Два дні перерви дадуть можливість всім взяти паузу і підготуватись до наступного етапу змагань.”

Відпочинок до наступного етапу

Євро-2024 продовжує радувати своїми матчами, а два дні перерви перед плей-оф дадуть можливість вболівальникам відпочити та з нетерпінням очікувати наступних зустрічей. З нетерпінням чекаємо на початок 1/8 фіналу!

Перерва в Євро-2024: Вболівальники відпочивають два дні

Після завершення групового етапу Євро-2024, вболівальники отримують два дні відпочинку перед стартом плей-оф турніру. Заключні матчі групи F (Грузія проти Португалії та Чехія проти Туреччини) відбулись у Німеччині, після чого були сформовані турнірні таблиці всіх шести груп і окремий рейтинг команд, що зайняли третє місце в своїх квартетах.

Розклад матчів 1/8 фіналу плей-оф Євро-2024

Плей-оф турніру розпочнеться 29 червня. Ось розклад матчів:

29.06 (субота)

19:00. Швейцарія — Італія
22:00. Німеччина — Данія

30.06 (неділя)

19:00. Англія — Словаччина
22:00. Іспанія — Грузія

01.07 (понеділок)

19:00. Франція — Бельгія 
22:00. Португалія — Словенія

02.07 (вівторок)

19:00. Румунія — Нідерланди
22:00. Австрія — Туреччина

Цитата автора сайту

“Цей турнір є важливим не лише для команд, але й для вболівальників, які з нетерпінням чекають на початок плей-оф. Два дні перерви дадуть можливість всім взяти паузу і підготуватись до наступного етапу змагань.”

Висновок автора сайту

Євро-2024 продовжує радувати своїми матчами, а два дні перерви перед плей-оф дадуть можливість вболівальникам відпочити і з нетерпінням очікувати наступних зустрічей. З нетерпінням чекаємо на початок 1/8 фіналу!

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.