Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Вперше за 70 років збірна Англії пропустила гол першою у третьому поспіль матчі на стадіоні Вемблі

Англійська збірна зазнає поразки в товариському матчі проти Ісландії

Невтішний вихід Англійської збірної на протистоянні з Ісландією спричинив бурю розчарування серед фанатів, викликавши гасла на кшталт #SouthgateOut. У цій статті ми поглиблено оглянемо ключові моменти гри, результати і наслідки.

Матч на Вемблі Стедіум

Англійська збірна приймала суперника на історичному Вемблі Стедіум, продовжуючи підготовку до Євро-2024. Вже на 12-й хвилині Ісландія взяла перевагу, завдяки голу свого гравця Торстейнссона.

Поспільна поразка в трьох матчах

Цей матч став третім поспіль зустрічам, на яких збірна Англії пропустила першою на Вемблі. Попередньо в березні англійці поступилися бразильцям і зіграли внічию з бельгійською збірною.

Склад команди від Гарета Саутгейта

Тренер Гарета Саутгейт вже опублікував остаточний список футболістів, які представлятимуть Англію у Євро-2024.

“Цей матч став важливим уроком для збірної Англії та її тренера Гарета Саутгейта. Поразка може стати каталізатором для подальшого розвитку та покращення гри команди.”

Подальші кроки для збірної Англії

Щоб уникнути подібних поразок, команді необхідно вести активну роботу над поліпшенням своєї гри. Слід наголосити, що цей матч яскраво підкреслив слабкі місця, які потребують уваги перед Євро-2024.

Збірна Англії зазнала поразки в товариському матчі з Ісландією

Після товариського матчу з Ісландією, хештег #SouthgateOut може значно набрати популярності.

Матч на Вемблі Стедіум

Англійська збірна приймала збірну Ісландії на Вемблі Стедіум у Лондоні, продовжуючи свою підготовку до чемпіонату Європи-2024. На 12-й хвилині зустрічі гості відкрили рахунок завдяки Торстейнссону. Таким чином, команда Гарета Саутгейта втретє поспіль пропустила першим на Вемблі.

Програш в трьох матчах поспіль

У березні англійці поступилися (1:0) бразильцям, коли автором першого і єдиного голу в матчі був Ендрік, а потім зіграли внічию (2:2) з бельгійцями, коли рахунок відкрив Тілеманс. За даними Squawka, це перший раз за 70 років, коли збірна Англії пропустила першою на Вемблі Стедіум у трьох поспіль матчах.

Остаточна заявка Саутгейта

Нагадаємо, нещодавно Саутгейт визначився з остаточною заявкою своєї команди на Євро-2024.

Цитата автора сайту

“Цей матч став важливим уроком для збірної Англії та її тренера Гарета Саутгейта. Поразка може стати каталізатором для подальшого розвитку та покращення гри команди.”

Висновок автора сайту

“Збірна Англії має серйозно працювати над своєю грою, щоб уникнути подібних поразок у майбутньому. Цей матч показав, що команда має над чим працювати перед чемпіонатом Європи-2024.”

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.