Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Відео голів та огляд матчу між Польщею та Україною 07.06.2024, в якому Польща перемогла з рахунком 3:1.

Огляд товариського матчу Польща – Україна

Ця стаття присвячена огляду товариського матчу між збірною України та збірною Польщі, який відбувся 7 червня 2024 року. Матч відбувався у рамках підготовки обох команд до Євро-2024. В статті ви знайдете хід матчу, відео найкращих моментів, результати матчу та відео голів. Також ви дізнаєтеся про календар майбутніх матчів збірної України на груповому етапі Євро-2024.

Попередній огляд матчу

Національна збірна України зустріла збірну Польщі на їхньому полі в Варшаві. За результатами зустрічі наша команда поступилась з рахунком 1:3.

Хід матчу

Тренер команди України Сергії Ребров має які домашні завдання. Команда пропустила три голи, Артем Довбик зміг відіграти єдиний м’яч перед перервою. У другій половині гри Україна не змогла реалізувати свої моменти.

Відео найкращих моментів матчу

Дякуємо, що переглядаєте відео з найцікавішими моментами цього матчу. Повний огляд матчу буде доступний на нашому сайті найближчим часом.

Результати матчу

Польща — Україна 3:1. Голи забили: Валюкевич, Зелінські, Романчук для Польщі та Артем Довбик для України.

Склад команд

У секції “Склад команд” ви знайдете імена гравців обох команд, що взяли участь у матчу.

Відео голів

Цей розділ присвячено відео з голами, забитими під час матчу.

Календар майбутніх матчів збірної України

Тут ви знайдете дати та час матчів збірної України проти Румунії, Словаччини та Бельгії на груповому етапі Євро-2024.

Висновки автора сайту

Цей товариський матч був важливим етапом підготовки до Євро-2024. Незважаючи на поразку, команда показала бойовий дух та готовність боротися. Ми віримо в нашу збірну і сподіваємося на краще на Євро-2024.

Огляд товариського матчу Польща – Україна

Представляємо вам відео з найцікавішими моментами товариського матчу, який відбувся 7 червня 2024 року.

У рамках підготовки до Євро-2024, національна збірна України провела товариський матч у Варшаві проти збірної Польщі. На жаль, наша команда поступилася з рахунком 1:3.

Хід матчу

Команда Сергія Реброва не найкращим чином розпочала поєдинок, пропустивши три голи. Один з них був забитий Зелінським здалеку, а інші два – після кутових ударів суперника.

Незважаючи на те, що Артем Довбик зміг відіграти один гол перед перервою, у другому таймі Україні не вдалося реалізувати свої моменти. Фінальний свисток зафіксував перемогу збірної Польщі.

Відео найкращих моментів матчу

Пропонуємо вам переглянути відео з найцікавішими моментами цього товариського матчу між Польщею та Україною.

Повний огляд матчу з’явиться найближчим часом.

Результати матчу

Польща — Україна 3:1
Голи: Валюкевич, 11, Зелінські, 16, Романчук, 30 — Довбик, 42

Склад команд:

Польща: Скорупські — Валюкевич (Берешинські, 61), Саламон, Ківьйор — Скураш, Зелінські (Левандовські, 61), Шиманські, Романчук (Модер, 60), Залевські (Пухач, 72) — Букса, Мілік (Урбанські, 5, Калузіньські, 61).

Україна: Бущан — Тимчик, Таловєров, Бондар, Миколенко (Зінченко, 46) — Маліновський (Михайліченко, 70), Сидорчук, Судаков (Шапаренко, 81) — Ярмоленко (Циганков, 69), Довбик (Ванат, 76), Зубков (Мудрик, 70).

Попередження: Тимчик, Маліновський, Таловєров

Відео голів

Пропонуємо вам переглянути відео з голами цього матчу.

Календар матчів збірної України на груповому етапі Євро-2024

Румунія — Україна (17 червня);
Словаччина — Україна (22 червня);
Україна — Бельгія (26 червня).

Цитата автора сайту

“Цей матч був важливим етапом підготовки до Євро-2024. Незважаючи на поразку, команда показала бойовий дух і готовність боротися. Ми віримо в нашу збірну і сподіваємося на краще на Євро-2024.”

Висновок автора сайту

“Поразка в цьому матчі – це хороший урок для нашої команди перед початком Євро-2024. Важливо проаналізувати помилки і виправити їх. Ми впевнені, що наша команда покаже себе з найкращої сторони на майбутньому турнірі.”

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.