Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Відео голів та огляд матчу між Чехією та Туреччиною 26.06.2024, де Туреччина перемогла з рахунком 2:1.

Євро-2024: Матч між Чехією та Туреччиною

В рамках міжнародного турніру Євро-2024, спортивний бренд Under Armour та Football.ua представляють перегляд найважливіших моментів матчу, що відбувся 26 червня 2024 року між збірними Чехії та Туреччини.

Огляд матчу

Третій тур групового етапу Євро-2024 пропонує пристрасну гру між збірними Чехії та Туреччини. Чехи, на жаль, втратили ігру з рахунком 2:1. Відео з найцікавішими моментами цього динамічного матчу наведено нижче.

Результати

Збірна Чехії залишила турнір, але збірна Туреччини з нетерпінням очікує свого наступного матчу проти збірної Австрії в 1/8 фіналу плей-оф Євро-2024.

Представлення складу команди

Склад обох команд – Чехії та Туреччини, а також результативні моменти, та детальніше про перебіг матчу зобразано нижче в статті.

“Футбол – це гра, де все можливо. Незважаючи на результат, важливо пам’ятати, що кожна команда має свій день. Сьогодні цей день належав Туреччині”- коментує автор.

Продовжуйте читати, щоб отримати більше інформації про цей запам’ятований матч, включаючи передматчевий аналіз, виділені моменти та основні висновки.

Спортивний бренд Under Armour в співпраці з Football.ua представляє відео з найяскравішими моментами матчу Євро-2024, який відбувся 26 червня 2024 року.

Чехія – Туреччина, Getty Images
27 червня 2024, 00:59

Підсумки матчу Чехія – Туреччина

У третьому турі групового етапу Євро-2024 збірна Чехії зіграла проти збірної Туреччини. На жаль, чехи програли (2:1) і вийшли з турніру.

Вже у першому таймі матчу чехи опинилися в меншості через вилучення Барака. Після перерви турки відкрили рахунок у матчі голом Чалханоглу. Незабаром, господарі відновили паритет завдяки результативному удару Соучека, але в підсумку команда Вінченцо Монтелли святкувала перемогу після голу Тосуна.

Таким чином, збірна Чехії залишила турнір, тоді як на збірну Туреччини чекає матч проти збірної Австрії в 1/8 фіналу плей-оф Євро-2024. Розклад наступного раунду ЧЄ можна дізнатися за посиланням.

Відео найкращих моментів матчу

Пропонуємо вашій увазі відео з найцікавішими моментами матчу Чехія — Туреччина у рамках третього туру групового етапу Євро-2024:

Результат матчу Чехія – Туреччина 1:2
Голи: Соучек, 66 — Чалханоглу, 51, Тосун, 90+4

Склад команд

Чехія: Станек (Коварж, 55) — Голеш, Гранач, Крейчі — Цоуфал, Соучек, Провод (Лінгр, 74), Юрасек (Юрасек, 81) — Барак — Хитіл (Кухта, 56), Гложек (Хори, 55)

Туреччина: Гюнок — Мюлдюр, Акайдін, Демірал, Кадіоглу — Юксек (Йокушлу, 63), Озджан (Айхан, 46) — Гюлер (Тосун, 75), Чалханоглу (Кекчю, 87), Їлдиз (Актюркоглу, 76) — Їлмаз

Попередження: Барак, Шик, Ярош, Черв, Крейчі — Озджан, Їлдиз, Юксек, Гюнок, Чакир, Мюлдюр, Чалханоглу, Акайдін

Вилучення: Барак, 20 (друге попередження)

Висновок автора

Незважаючи на поразку, збірна Чехії продемонструвала гідну гру. Втім, вони не змогли витримати тиск збірної Туреччини. Очікуємо на наступні матчі та сподіваємося на кращий результат.

Цитата автора

“Футбол – це гра, де все можливо. Незважаючи на результат, важливо пам’ятати, що кожна команда має свій день. Сьогодні цей день належав Туреччині.”

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.