Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Україна програла Польщі у матчі за тиждень до початку Євро-2024

Аналіз товариського матчу між збірними України та Польщі

Football.ua у співпраці з національним спонсором збірної України, брендом “Львівське”, проводить аналіз товариського матчу між збірними України та Польщі. Команда Сергія Реброва, в експериментальному складі, поступилась суперникам.

Атмосфера Євро-2024

Термін проведення Чемпіонату Європи-2024 стрімко наближається. Чи встигне команда підготуватись та визначитися із заявкою на турнір? Сергій Ребров та національна збірна України дали відповідь у межах цього матчу.

Товариська гра проти Польщі

Матч проти Польщі відбувався близько до України. “Біло-червона” армада Польщі тепло зустрічала українську команду на своєму національному стадіоні у Варшаві.

Україна пропустила перший гол

Перший гол у ворота України забив Шиманський. Незабаром у воротах Бущана опинився й другий гол.

Україна прокидається

Українська команда почала активніше грати після того, як рахунок став 0:3 на користь Польщі.

Зміни в другому таймі

Ребров вніс зміни у другому таймі, включивши Зінченко на полі. Україна продовжувала виходити з оборони до позиційної атаки.

Висновок матчу

Матч завершився поразкою України. Однак, не все так однозначно, якщо дивитися на гру. Україна виявилась цікавішою в грі ніж “біло-червоні”, але через проблеми з обороною, не вдалося уникнути поразки.

“Тренерський штаб хотів отримати додаткову інформацію — він її отримав. Можливо, аж занадто багато.”

Наступні матчі

Збірна Польщі проведе свій заключний матч підготовки до Євро-2024 вдома проти Туреччини, а Україна зіграє в гостях у Молдови.

Аналіз товариського матчу між збірними України та Польщі

Спільно з національним спонсором збірної, брендом “Львівське”, Football.ua робить огляд товариського матчу між збірними України та Польщі. В цьому матчі, команда Сергія Реброва, в експериментальному складі, поступилась суперникам.

Атмосфера Євро-2024

Чемпіонат Європи-2024 стрімко наближається. За тиждень відбудеться найбільш очікувана подія цього літа. Чи встигне команда підготуватися та визначитися із заявкою на турнір? Сергій Ребров та національна збірна України мали дати на це рішучу відповідь.

Товариська гра проти Польщі

Матч проти Польщі відбувався близько до України. Національний стадіон у Варшаві цього дня був переповнений, адже “біло-червона” армада очікувала на відповіді щодо готовності власної команди. Україна була лише в якості гостей, але поляки тепло зустрічали нас.

Перший гол Україна пропустила

Україна пропустила перший гол від Шиманського, який подав на межу воротарського, Саламон виборов м’яч у Таловєрова, а Валюкевич замкнув відскок. Незабаром у воротах Бущана побував і другий гол.

Україна прокидається

Після того, як рахунок став 0:3 проти України, команда почала активніше грати. З’явилась швидкість попереду, а поляки почали себе почувати аж занадто самовпевнено в грі високою лінією захисту.

Зміни в другому таймі

У другому таймі Ребров вніс зміни, зокрема, Зінченко з’явився на полі на лівому фланзі захисту. Україна продовжувала намагатися вийти з оборони до позиційної атаки.

Висновок матчу

Загалом, Україна програла матч за рахунком на табло. Проте, щодо гри, ситуація не така однозначна. Україна була більш цікавою за “біло-червоних”, але з проблемами позаду й не вибірковістю дій попереду розраховувати на нічию не вдалося.

Цитата автора сайту

“Тренерський штаб хотів отримати додаткову інформацію — він її отримав. Можливо, аж занадто багато.”

Наступні матчі

Збірна Польщі проведе свій заключний матч підготовки до Євро-2024 вдома проти Туреччини, а Україна зіграє в гостях у Молдови.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.