Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Україна підпише важливу безпекову угоду під час саміту НАТО на 862-й день війни.

Аналіз подій 4 липня 2024 року: Український опір проти російського вторгнення

Ця стаття презентує огляд подій, пов’язаних з російським вторгненням в Україну, що відбулися 4 липня 2024 року. Ми занурюємося в деталі героїчної боротьби українського народу, втрат ворога, найсвіжіших новин в контексті війни, а також докладно розглядаємо дії ворога на окремих напрямках.

862 дні героїчного опору

Український народ продовжує героїчно протистояти російському вторгненню. Вже 862 дні відважні українці борються за свою свободу. Ми детально розглядаємо втрати ворога на цьому етапі війни.

Останні новини

Широкі політичні та військові дії відбуваються паралельно з бойовими діями. Ми оглядаємо останні новини України у світлі діючої ситуації.

Дії ворога на окремих напрямках

Ворог не припиняє дій на різних напрямках. Ознайомимось з аналізом основних точок напруження та дій російських військ.

Висновок автора сайту та цитата

Проаналізувавши стан речей, ми наводимо думку автора сайту, який наголошує на важливості продовження боротьби та спільного єднання на шляху до перемоги.

Звернення Президента України Володимира Зеленського

Президент України Володимир Зеленський висловлює своє звернення до народу України та світу, підкреслюючи невід’ємність та важливість дій Збройних Сил України.

Презентуємо вам огляд подій пов’язаних з російським вторгненням в Україну, що відбулися 4 липня 2024 року.

862 дні героїчного опору

Український народ продовжує героїчно протистояти російському вторгненню. Вже 862 дні відважні українці борються за свою свободу.

Втрати ворога

Останні новини

Дмитро Кулеба, міністр закордонних справ України, планує провести тристоронні переговори з главами МЗС Молдови та Румунії. Україна підпише важливу безпекову угоду під час саміту НАТО. Нідерланди не виключають можливості приєднатися до коаліції з навчання військових в Україні. Президент Європейської Ради Шарль Мішель заявив, що візит Орбана до Путіна не має мандату від ЄС. Словаччина закликає до стриманості у переговорах про вступ України в НАТО. Також Словаччина планує збільшити постачання електроенергії в Україну.

Дії ворога на окремих напрямках

Ворог продовжує активні дії на різних напрямках. На Харківському напрямку противник продовжував наступальні дії за підтримки авіації, загалом тут відбулося 15 бойових зіткнень. На Куп’янському, Лиманському, Сіверському, Краматорському, Торецькому, Покровському, Курахівському, Времівському, Оріхівському та Придніпровському напрямках також відбулися численні бойові зіткнення.

Висновок автора сайту

Наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують бойовий потенціал ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення та у тилу. За добу, що минула, авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони уразили пункт управління, два склади боєприпасів, засіб ППО, артилерійську систему, 14 районів зосередження особового складу та ОВТ.

Цитата автора сайту

“Ставайте до лав до Сил оборони! Переможемо разом! Слава Україні!!!”

Звернення Президента України Володимира Зеленського

[embedded content]

Віримо у Збройні Сили України! Разом Ми – сила! Слава Україні!

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.