Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Терзич вважає методи керування командами Анчелотті прикладом для наслідування

До уваги любителів футболу: Боруссія Дортмунд готується до головного матчу року

Головний тренер футбольного клубу Боруссія Дортмунд, Едін Терзич, висловився стосовно найочікуванішого матчу сезону 2023/24 Ліги чемпіонів – фінального поєдинку проти Реала. Найваажливіше за все, зауважив Терзич, – це перемога.

Постановка мети: перемога над високооціненим Реалом

Терзич акцентував на тому, що його команда має чітку мету – перемогти “вершкових” в матчі. Він наголосив на тому, що грати – ще не все, головне – перемогти.

Подив до успішного мотиватора Анчелотті

Терзич також не залишив без уваги Карло Анчелотті, тренера Реала, виділивши його успіхи на різних командних та культурних рівнях.

Боруссія на шляху до перемоги

Тренер Боруссії Дортмунд наголосив на готовності своєї команди вийти на рівень вищих обставин. Навіть з урахуванням того, що Реал є однією з найуспішніших команд в Лізі чемпіонів, Терзич впевнений у своєму колективі.

Секрет успіху: захист найважливіший

За словами Терзича, один з ключів до успіху у грі – це надійний захист та недопущення голів противника.

Анонс матчу Боруссія Дортмунд — Реал Мадрид

Наголосимо, що грандіозний матч Боруссія Дортмунд — Реал Мадрид відбудеться вже цієї суботи, 1 червня. Початок зустрічі запланований на 22:00 за київським часом.

“Терзич показав, що його команда готова до боротьби і має чітку мету – перемогти. Це важливий момент перед великим матчем”, – коментує автор статті.

Автор статті підкреслює, що Боруссія Дортмунд абсолютно готова до поєдинку з Реалом на найвищому рівні. Це зустріч обіцяє бути яскравою та напруженою.

Терзич: “Наша мета – перемогти Реал”

Едін Терзич, головний тренер футбольного клубу Боруссія Дортмунд, поділився своїми очікуваннями від фінального матчу Ліги чемпіонів 2023/24 проти Реала. Інформацію передає офіційний сайт УЄФА.

Перемога – головна мета

Терзич зазначив, що його команда має чітку мету – перемогти в матчі проти “вершкових”. “Ми не просто граємо у фіналі, ми хочемо виграти фінал. Ми раді бути тут, але ми повинні перемогти Реал на Вемблі Стедіум, щоб трофей опинився в наших руках”, – заявив він.

Повага до Анчелотті

Тренер також висловив свою повагу до Карло Анчелотті, тренера Реала. За його словами, Анчелотті досяг успіху в різних командах і культурах, і його стиль керування командами є прикладом для наслідування.

Боруссія готова до боротьби

Терзич підкреслив, що його команда готова змагатися на найвищому рівні, незважаючи на те, що Реал є найуспішнішою командою в Лізі чемпіонів. “Якщо ми сміливі та дісталися сюди не для того, щоб побачити, як Реал здобуде свій наступний трофей, тоді у нас буде шанс”, – зазначив він.

Захист – ключ до успіху

Тренер також зазначив, є важливим тримати суперника якомога далі від воріт і не пропускати голи. За його словами, команда змінилася з вересня і тепер готова боротися за трофей.

Матч Боруссія (Дортмунд) — Реал (Мадрид)

Нагадаємо, матч Боруссія (Дортмунд) — Реал (Мадрид) відбудеться в суботу, 1 червня. Стартовий свисток у ньому має пролунати о 22:00 за київським часом.

Цитата автора сайту

“Терзич показав, що його команда готова до боротьби і має чітку мету – перемогти. Це важливий момент перед великим матчем”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

За словами автора сайту, Боруссія показала, що готова боротися на найвищому рівні. Це обіцяє цікавий і напружений матч проти Реала.

Джерело: champions.football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.