Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Степаненко висловлює розчарування від гри своєї команди

У цій статті, представленій сайтом Football.ua за підтримки бренду “Clear”, ми подаємо коментарі віце-капітана збірної України Тараса Степаненко про руйнівну поразку від Румунії у першому раунді Євро-2024. Степаненко відкриває серце про своє розчарування, оцінює гру своєї команди і повернення до нормального режиму, давши розуміння того, що сталося на полі, та того, що команда планує робити далі.

Степаненко розповідає про поразку

Степаненко ділиться своїми думками про гру, де збірна України зазнала поразку від Румунії з рахунком 0:3. Його чесні відгуки та розповідь про гру, що пішла не так, даємо вам детальніше розуміння подій цього дня.

Розчарування від гри

“Я дуже розчарований нашою грою. Сьогодні ми не були схожі на себе…”, – признав Степаненко. Читайте подробиці із його власних слів та дізнайтеся, які кроки викладає він, щоб змінити ситуацію.

“Треба проявити волю та змінити ситуацію”

Це показує непоколебну віру капітана в свою команду та його впевненість, що вони можуть повернутися до свого найкращого стану та провести незабутні матчі на Євро-2024.

Висновок автора

Ця руйнівна поразка є знаковим моментом для збірної України. Але, як заявив Степаненко, їм просто потрібно зібратися та зосередитися на наступних матчах, де вони мають намір проявити себе в найкращому світлі.

Football.ua спільно з партнером проекту, брендом “Clear”, представляє коментарі Тараса Степаненко після драматичної втрати від Румунії в першому раунді Євро-2024.

Степаненко, getty images
17 червня 2024, 22:49

Степаненко розповідає про поразку

Віце-капітан збірної України Тарас Степаненко поділився своїми думками про руйнівну втрату від Румунії (0:3) у першому раунді Євро-2024. Його коментарі були опубліковані на офіційному сайті УЄФА.

“Я б назвав гол Станчу “голом Євро” — це був дуже хороший удар. Але, чесно кажучи, я був впевнений, що в другому таймі ми заграємо агресивніше, заб’ємо та переломимо ситуацію. На жаль, цього не сталося.

Розчарування від гри

Я дуже розчарований нашою грою. Сьогодні ми не були схожі на себе. Румунія заслужила на цю перемогу, а нам треба рухатися далі. Попереду ще два матчі. Треба проявити волю та змінити ситуацію”, — сказав Степаненко.

Раніше Роман Яремчук висловився про поразку від Румунії.

“Треба проявити волю та змінити ситуацію” – Степаненко

Висновок автора

Ця поразка була важким ударом для збірної України, але вони мають намір відновитися і показати сильну гру в наступних матчах. Як зазначив Степаненко, команді потрібно проявити волю та змінити ситуацію.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.