Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Шлоттербек вважає, що їх команда може здолати будь-якого суперника в світі, включаючи Реал.

В очікуванні фіналу: Захисник Боруссії розповідає про свої очікування від фіналу Ліги Чемпіонів

Ця стаття присвячена очікуванням Ніко Шлоттербека, центрального захисника дортмундської Боруссії, від матчу проти мадридського Реала у фіналі Ліги чемпіонів-2023/24. Основні теми, що будуть обговорюватися, включають:

  • Співпрацю із Матсом Гуммельсом: Шлоттербек розповідає про свій досвід співпраці з партнером по команді Гуммельсом.
  • Очікування від матчу: Захисник Боруссії описує, що він та команда очікують від матчу проти Реала.
  • Впевненість в перемозі: Шлоттербек висловлює свою впевненість у тому, що Боруссія може виграти матч.

“Ніко Шлоттербек показує велику впевненість перед фіналом Ліги чемпіонів. Його коментарі свідчать про його готовність до виклику і впевненість у своїй команді.” – автор сайту.

У заключенні, автор сайту робить висновок, що підготовка до фіналу Ліги чемпіонів є важливим етапом для кожного футболіста, і що Шлоттербек є готовим до цього виклику, впевнений у своїй команді. Ця впевненість може бути ключем до успіху в такому важливому матчі.

Захисник Боруссії (Дортмунд) розповідає про свої очікування від фіналу Ліги чемпіонів

Ніко Шлоттербек, центральний захисник дортмундської Боруссії, висловив свої думки на пресконференції, присвяченій матчу проти мадридського Реала у фіналі Ліги чемпіонів-2023/24, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Співпраця з Матсом Гуммельсом

Шлоттербек поділився своїм досвідом співпраці в центрі захисту з Матсом Гуммельсом. “Матс виграв усе у своїй кар’єрі. Я радий грати поруч із ним. Він може все, як із м’ячем, так і без нього. Він дає мені велику стабільність. Раніше він був прикладом для наслідування, а тепер він друг і одноклубник.”

Очікування від матчу

Шлоттербек також розповів про свої очікування від матчу: “Подивимося, як захищатимемося завтра. Їхня атакуюча ланка має величезну якість. Беллінгем може все: бити, вести м’яч і грати головою. Щодо двох вінгерів у мене також не багато слів. Вони створювали проблеми для кожного суперника в світі. Ми не зможемо зупинити їх самостійно, тільки як команда.”

Впевненість в перемозі

Захисник Боруссії висловив впевненість у можливості перемогти: “Ми двічі зберегли свої ворота “сухими” проти ПСЖ. Це ненормально. Тепер ми знаємо, що можемо здолати будь-якого суперника в світі. Якщо ми всі будемо вірити в це завтра, то в нас будуть хороші шанси на перемогу.”

У поточному сезоні Шлоттербек узяв участь у 47 матчах “чорно-жовтих” у всіх турнірах, відзначившись 2 голами і 5 асистами. 

Матч Боруссія (Дортмунд) — Реал (Мадрид) відбудеться в суботу, 1 червня. Стартовий свисток у ньому має пролунати о 22:00 за київським часом. 

Цитата автора сайту

“Ніко Шлоттербек показує велику впевненість перед фіналом Ліги чемпіонів. Його коментарі свідчать про його готовність до виклику і впевненість у своїй команді.”

Висновок автора сайту

Підготовка до фіналу Ліги чемпіонів є важливим етапом для кожного футболіста. Шлоттербек показує, що він готовий до цього виклику. Його впевненість у своїй команді може бути ключем до успіху в цьому важливому матчі.

Джерело: champions.football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.