Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Сауль перейде з Атлетіко до Севільї
Футбол

Сауль перейде з Атлетіко до Севільї

Центральний півзахисник Атлетіко, Сауль Ньїгес, переходить до Севільї

Відомий футболіст Сауль Ньїгес змінює своє місце роботи. Після довгих та успішних років у Атлетіко Мадрид, він готується до переходу до Севільї. Таку інформацію повідомив відомий спортивний журналіст Фабріціо Романо.

Дострокове припинення контракту

Ньїгес та “матрацники” досягли згоди щодо дострокового припинення контракту, який офіційно мав би закінчитись лише у червні 2026 року.

Перехід до “нервіонців”

Відомо, що Сауль погодився на значне зниження своєї заробітної плати для того, щоб стати частиною команди Севільї. У понеділок 15 липня він розпочне свій перехід, починаючи з медичного огляду та підписання угоди з новим клубом.

Досягнення Сауля

За час своєї кар’єри в Атлетіко Ньїгес забив 48 голів і зробив 26 асистів у 427 матчах. Він двічі виграв Лігу Європи, одного разу став чемпіоном Іспанії, а також переміг у Суперкубку УЄФА, Кубку Іспанії та Суперкубку Іспанії.

“Перехід Сауля Ньїгеса до Севільї – це велика втрата для Атлетіко, але і велика нагода для самого гравця. Ми сподіваємося, що він продовжить демонструвати високий рівень гри, який ми від нього звикли бачити.”

Висновок

Незважаючи на втрату великого гравця, Атлетіко продовжить боротися за перемоги. Щодо Сауля, ми впевнені, є він зможе внести значний вклад у гру Севільї та допомогти їй досягти нових вершин.

Сауль Ньїгес покидає Атлетіко

Центральний півзахисник мадридського Атлетіко, Сауль Ньїгес, остаточно залишить рідний клуб. Його новим місцем роботи стане Севілья, як повідомляє відомий журналіст Фабріціо Романо.

Дострокове припинення контракту

За інформацією Романо, “матрацники” та 29-річний іспанець досягли згоди щодо дострокового припинення співпраці. Контракт Сауля з Атлетіко мав закінчитися лише у червні 2026 року.

Перехід до “нервіонців”

Ньїгес погодився на значне зниження заробітної плати для переходу до Севільї. У понеділок, 15 липня, він вирушить до нового клубу для проходження медичного огляду та підписання угоди.

Досягнення Сауля

На рахунку Ньїгеса 48 голів і 26 асистів у 427 матчах за Атлетіко в усіх турнірах. Він є вихованцем мадридського клубу. З “матрацниками” півзахисник двічі виграв Лігу Європи (2011/12 і 2017/18), одного разу став чемпіоном Іспанії (2020/21), переможцем Суперкубка УЄФА (2018/19), Кубка Іспанії (2012/13) та Суперкубка Іспанії (2014/15).

Цитата автора сайту

“Перехід Сауля Ньїгеса до Севільї – це велика втрата для Атлетіко, але і велика нагода для самого гравця. Ми сподіваємося, що він продовжить демонструвати високий рівень гри, який ми від нього звикли бачити.”

Висновок автора сайту

Незважаючи на втрату великого гравця, Атлетіко продовжить боротися за перемоги. Щодо Сауля, ми впевнені, що він зможе внести значний вклад у гру Севільї та допомогти їй досягти нових вершин.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.