Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Розклад 1-го туру УПЛ сезону 2024/25: Ворскла зустрінеться з Шахтарем, а Динамо відвідає Олександрію.

Вступ

Українська Прем’єр-ліга (УПЛ), одна з найпопулярніших і найподивовжуваніших футбольних ліг Європи, офіційно затвердила календар матчів на сезон 2024/25. Завдяки інформації, опублікованій на офіційному сайті установи, ми вже знаємо, що новий сезон стартує 3-го серпня і триватиме до 24-го травня. В цій статті ми розглянемо головні точки та події, пов’язані з цим великим спортивним подією.

Сезон УПЛ 2024/25: важливі дати

На відміну від попередніх сезонів, новий сезон футбольних змагань в УПЛ стартує вже у серпні і закінчується у травні наступного року. Це стане майже дев’ятимісячним марафоном футбольних матчів, які будуть не тільки цікавими, але й наповненими багатьма захоплюючими моментами.

Перший тур: хто з ким зіграє?

Нижче наведено розклад матчів 1-го туру нового сезону:

  1. Олександрія — Динамо
  2. Ворскла — Шахтар
  3. Кривбас — Чорноморець
  4. Дніпро-1 — ЛНЗ
  5. Зоря — Інгулець
  6. Верес — Карпати
  7. Рух — Полісся
  8. Оболонь — Колос

“Новий сезон УПЛ обіцяє бути наповненим яскравими матчами та незабутніми моментами. Це чудова новина для всіх шанувальників футболу в Україні”, – коментує автор сайту.

Висновок

Новий сезон УПЛ, безсумнівно, стане святом для українських футбольних фанатів. З нетерпінням чекаємо початку яскравих матчів та бажаємо всім командам успіху в новому сезоні!

Українська Прем’єр-ліга: старт нового сезону вже у серпні

Українська Прем’єр-ліга (УПЛ) офіційно затвердила календар матчів на сезон 2024/25. За інформацією, опублікованою на офіційному сайті УПЛ, новий сезон української першості стартує вже 3-го серпня.

Завершальний тур: 24 травня

Базова дата завершального туру запланована на 24-е травня. Це означає, що футбольні баталії триватимуть майже дев’ять місяців, пропонуючи шанувальникам спорту багато захоплюючих матчів.

Розклад матчів 1-го туру УПЛ сезону-2024/25

Перший тур нового сезону УПЛ пропонує наступні пари команд:

– Олександрія — Динамо
– Ворскла — Шахтар
– Кривбас — Чорноморець
– Дніпро-1 — ЛНЗ
– Зоря — Інгулець
– Верес — Карпати
– Рух — Полісся
– Оболонь — Колос

Цитата автора сайту

“Новий сезон УПЛ обіцяє бути наповненим яскравими матчами та незабутніми моментами. Це чудова новина для всіх шанувальників футболу в Україні”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

Автор сайту вважає, що новий сезон УПЛ стане справжнім святом для українських футбольних фанатів. З нетерпінням очікуємо старту нового сезону та бажаємо всім командам успішних матчів.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.