Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Рома домовилася про підписання контракту з колишнім голкіпером Арсеналу
Футбол

Рома домовилася про підписання контракту з колишнім голкіпером Арсеналу

Метью Раян: новий голкіпер Роми

Відома особа на глобальній футбольній сцені, Метью Раян, зовсім скоро стане новим голкіпером Роми. Очікується, що офіційне приєднання відбудеться на початку наступного тижня, згідно з повідомленням відомого спортивного журналіста Фабріціо Романо.

Угода з Ромою

Рома та 32-річний Раян, що недавно покинув АЗ як вільний агент, домовились про підписання контракту. Деталі угоди передбачають однорічний контракт з можливістю подальшого продовження.

Медичне обстеження та роль в команді

Вже 15 липня Раян прибуде до Італії для проходження медичного обстеження. Відомо, що в Ромі він буде виконувати роль запасного голкіпера.

Попередні досягнення Раяна

Метью Раян є відомим гравцем в середовищі футболу. У попередньому сезоні він взяв участь у 39 матчах АЗ, протягом яких пропустив 44 голи і 17 разів зберіг свої ворота “сухими”. Раян також має досвід виступів в Європі за такими клубами як Копенгаген, Реал Сосьєдад, Арсенал, Брайтон, Генк, Валенсія та Брюгге.

“Метью Раян – це великий придбання для Роми. Його досвід та навички безсумнівно додадуть команді потужності та стабільності”, – коментує автор сайту.

Автор сайту висловлює позитивне ставлення до цього трансферу, у висновку вказуючи: “З приходом Метью Раяна, Рома отримує не лише висококласного голкіпера, але й гравця з багатим досвідом виступів на європейському рівні. Це безперечно позитивно вплине на загальну гру команди”.

Метью Раян: новий голкіпер Роми

Метью Раян, відомий австралійський голкіпер, на початку наступного тижня офіційно приєднається до Роми, як повідомляє відомий журналіст Фабріціо Романо.

Угода з Ромою

Римський клуб домовився про підписання контракту з 32-річним Раяном, який недавно покинув АЗ як вільний агент. За умовами угоди, Раян підпише з “вовками” однорічний контракт з можливістю подальшого продовження.

Медичне обстеження та роль в команді

15 липня Раян вирушить до столиці Італії, де наступного дня пройде медичне обстеження. За інформацією джерел, в Ромі він буде виконувати роль запасного голкіпера.

Попередні досягнення Раяна

У сезоні 2023/24 Раян взяв участь у 39 матчах АЗ у всіх турнірах, пропустивши 44 голи і 17 разів зберігши свої ворота “сухими”. Він також виступав в Європі за Копенгаген, Реал Сосьєдад, Арсенал, Брайтон, Генк, Валенсію та Брюгге.

Цитата автора сайту

“Метью Раян – це великий придбання для Роми. Його досвід та навички безсумнівно додадуть команді потужності та стабільності”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

Автор сайту висловлює позитивне ставлення до цього трансферу: “З приходом Метью Раяна, Рома отримує не лише висококласного голкіпера, але й гравця з багатим досвідом виступів на європейському рівні. Це безперечно позитивно вплине на загальну гру команди”.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.