Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Ребров заявляє, що результат вийшов несподіваним для всіх

Коментар Сергія Реброва про несподівану поразку України від Румунії на Євро-2024

В рамках співпраці Football.ua та бренду “Clear” ми представляємо коментар Сергія Реброва, головного тренера збірної України, на стосовно несподіваної поразки від Румунії в першому кругу Євро-2024.

Перший тур Євро-2024: несподівана поразка від Румунії

Збірна України під керуванням Сергія Реброва поступилася Румунії з рахунком 0:3 в першому турі групової стадії Євро-2024, від чого чимало людей були приголомшені.

Відгук Сергія Реброва на результат

Головний тренер команди України, Сергій Ребров, поділився своїми думками про матч: “Виразно, що були різні складові гри. Ми володіли м’ячем, але не створювали моментів. Це було не очікувано для всіх. Впереди на нас чекає серйозний поєдинок. Ми повинні негайно обговорити цей матч та орієнтуватися на наступну гру.”

Думка автора сайту

Ребров також відзначив, що Румунія – сильна команда і вони це показали: “Я говорив перед матчем, що це футбольна країна. Вони вміють грати у футбол, і вони сьогодні це показали. Тепер ми маємо зосередитися на наступній грі, проти Словаччини”. Автор Football.ua додає: “Цей матч став серйозним уроком для нашої команди. Незважаючи на поразку, ми віримо в нашу команду і сподіваємося на краще в наступних матчах”.

Переглянути відео взяток та огляд матчу Румунія — Україна можна на Football.ua.

Сергій Ребров коментує поразку України від Румунії на Євро-2024

Football.ua спільно з партнером проекту, брендом “Clear”, представляють коментарі Сергія Реброва, головного тренера національної збірної України, після сенсаційної поразки від Румунії в першому матчі Євро-2024.

Несподівана поразка від Румунії

У першому турі групового етапу Євро-2024 збірна України, під керівництвом Сергія Реброва, поступилася Румунії з рахунком 0:3. Такий результат став несподіванкою для багатьох.

Коментар Сергія Реброва

Сергій Ребров, головний тренер української команди, прокоментував цей результат: “Очевидно, що були різні складові гри. Ми володіли м’ячем, але не створювали моментів. Такого результату ніхто не очікував. Попереду на нас чекає дуже серйозна гра. Ми повинні поговорити між собою й підготуватися до наступної зустрічі.”

Висновок автора сайту

Ребров також відзначив, що Румунія – хороша команда і вони сьогодні це показали: “Я говорив перед матчем, що це футбольна нація. Вони вміють грати у футбол, і вони сьогодні це показали. Тепер ми маємо зосередитися на наступній грі, проти Словаччини”.

Цитата автора сайту

“Цей матч став серйозним уроком для нашої команди. Незважаючи на поразку, ми віримо в нашу команду і сподіваємося на краще в наступних матчах”, – коментує автор Football.ua.

Ви можете переглянути відео голів та огляд матчу Румунія — Україна на Football.ua.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.