Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Онлайн відеотрансляція матчу жіночого відбору Євро-2025 між командами Уельсу та України

Наживо: Збірна України грає проти Уельсу у відборковому циклі жіночого Євро-2025

Підготуйтесь до захоплюючого футбольного матчу! Сьогодні, 31 травня, в третьому турі відборкового циклу жіночого Євро-2025, збірна України зустрічається з командою Уельсу. Вони зіграють у гостях на стадіоні Парк Скарлетс у містечку Лланелі, Уельс. Матч розпочнеться о 21:15 за Києвом.

Онлайн-трансляція матчу Уельс — Україна

Ми надаємо можливість подивитись цю гру в режимі реального часу. Не пропустіть жодну хвилину матчу, скориставшись нашим посиланням на трансляцію.

Склад національної жіночої збірної України

Збірна України обрала найбільш кваліфікованих та талановитих гравців для представництва нашої країни. Нижче наведено повний список учасників:

  • Воротарі: Катерина Самсон (Ворскла), Дар’я Келюшик (Кривбас), Катерина Боклач (Марсель).
  • Захисники: Катерина Корсун, Яна Котик, Ірина Подольська, Марина Шайнюк (усі — Ворскла), Ольга Басанська (Металіст 1925), Любов Шматко (Галатасарай).
  • Півзахисники: Анна Петрик, Ніколь Козлова, Вероніка Андрухів, Яна Калініна (усі — Ворскла), Даяна Семків (Кривбас), Таміла Хімич, Натія Панцулая, Дар’я Апанащенко (усі — Металіст 1925), Яна Малахова (Мура Нона).
  • Нападники: Роксолана Кравчук (Ворскла), Ольга Овдійчук (Фомгет), Інна Глущенко (Ніцца).

“Жіночий футбол в Україні продовжує набирати обертів. Ми сподіваємося на позитивний результат у матчі проти Уельсу.”

Наші очікування: Передогра для збірної України

Збірна України, не дивлячись на поразку від Хорватії, все ще має великі шанси показати хорошу гру проти Уельсу. Ми розраховуємо на сильний, напружений матч і повністю довіряємо нашим талановитим гравчиням.

Онлайн-трансляція матчу жіночого відбіркового циклу чемпіонату Європи

![Гравчині збірної України, УАФ](https://s.ill.in.ua/i/news/630×373/532/532325.jpg)

Сьогодні, 31 травня, відбудеться матч третього туру відбіркового циклу жіночого Євро-2025, у якому збірна України у гостях зіграє проти Уельсу. Поєдинок пройде у містечку Лланелі на стадіоні Парк Скарлетс. Стартовий свисток пролунає о 21:15 за Києвом.

Онлайн-трансляція матчу Уельс — Україна

[Посилання на трансляцію](https://www.youtube.com/embed/l4LK19MXYCk?si=bByH5YWn_BXRxU8A)

Склад національної жіночої збірної України

Воротарі: Катерина Самсон (Ворскла), Дар’я Келюшик (Кривбас), Катерина Боклач (Марсель).

Захисники: Катерина Корсун, Яна Котик, Ірина Подольська, Марина Шайнюк (усі — Ворскла), Ольга Басанська (Металіст 1925), Любов Шматко (Галатасарай).

Півзахисники: Анна Петрик, Ніколь Козлова, Вероніка Андрухів, Яна Калініна (усі — Ворскла), Даяна Семків (Кривбас), Таміла Хімич, Натія Панцулая, Дар’я Апанащенко (усі — Металіст 1925), Яна Малахова (Мура Нона).

Нападники: Роксолана Кравчук (Ворскла), Ольга Овдійчук (Фомгет), Інна Глущенко (Ніцца).

У перших турах Україна обіграла Косово (2:0), а потім поступилася Хорватії (0:1). Уельс тим часом двічі виграв розгромно — проти Хорватії (4:0) та Косово (6:0).

Цитата автора сайту

“Жіночий футбол в Україні продовжує набирати обертів. Ми сподіваємося на позитивний результат у матчі проти Уельсу.”

Висновок автора сайту

Незважаючи на поразку від Хорватії, збірна України має всі шанси показати хорошу гру проти Уельсу. Ми віримо в наших дівчат і чекаємо на захоплюючий матч.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.