Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Огляд матчу Євро-2024 між Бельгією та Словаччиною 17.06.2024: Словаччина перемогла з рахунком 1:0 – відео голу

У цій статті ми співпрацюємо зі спортивним брендом Under Armour, щоб пригадати одного з найемоційніших матчів Євро-2024: поєдиноки Бельгії та Словаччини, який відбувся 17 червня 2024 року. Сенсаційний європейський поєдинок розгорнувся перед очами глядачів, пропонуючи яскраві моменти й неочікувані результати.

Сенсаційний матч

Бельгія, країна з сильною футбольною історією, незважаючи на два незарахованих голи в підсумку поступилася Словаччині. У першому ж турі групи E на Євро-2024 вийшов справжній сенсаційний результат. Ми також готуємося до подій, які зустрінуть команди в наступному турі.

Огляд матчу

Тут ми представляємо вам деталізований огляд матчу між Бельгією та Словаччиною, включаючи склад команд і головні моменти гри.

“Цей матч був справжньою сенсацією. Незважаючи на два незарахованих голи, Бельгія поступилася Словаччині. Це показує, що в футболі все можливо.”

Висновок автора сайту

На завершення, ми висвітлюємо ключовий момент матчу і ділимося власними враженнями від цього неймовірного поєдинку.

Football.ua в співпраці зі спортивним брендом Under Armour презентують відеозапис найяскравіших моментів матчу Євро-2024, який відбувся 17 червня 2024 року.

Бельгія — Словаччина, Getty Images
18 червня 2024, 00:24

Сенсаційний матч

Бельгія, не зважаючи на два незарахованих голи, поступилась Словаччині. Група E на чемпіонаті Європи-2024 вже в першому турі дала сенсаційний результат.

У наступному турі національна збірна Бельгії зіграє проти Румунії в Кельні, тоді як Словаччина протистоятиме Україні в Дюссельдорфі. 

Огляд матчу

Бельгія — Словаччина 0:1
Голи: Шранц, 7

Бельгія: Кастельс — Кастань, Фас, Дебаст, Карраско (Лукебакіо, 85) — Мангаля (Бакайоко, 58), Онана — Троссар (Тілеманс, 74), де Брюйне, Доку (Опенда, 84) — Лукаку.

Словаччина: Дубравка — Пекарік, Вавро, Шкрініар, Ганцко — Куцка, Лоботка, Дуда (Оберт, 90+4) — Шранц (Дюріш, 81), Боженік (Стрелец, 69), Гараслін (Суслов, 70).

Попередження: Мангаля, Тілеманс, Лукебакіо — Шранц. 

Цитата автора сайту

“Цей матч був справжньою сенсацією. Незважаючи на два незарахованих голи, Бельгія поступилася Словаччині. Це показує, що в футболі все можливо.”

Висновок автора сайту

“Цей матч став справжнім випробуванням для Бельгії. Незважаючи на незараховані голи, команда продемонструвала високий рівень гри. Однак, Словаччина зуміла використати свої шанси та здобула перемогу.”

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.