Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Найкращим гравцем збірної України у матчі з Польщею був…

Визначення найкращого гравця синьо-жовтих у товариському матчі проти Польщі

Football.ua запрошує своїх читачів взяти участь в голосуванні за найкращого гравця збірної України у товариському матчі проти Польщі, який відбувся 08 червня 2024 року у рамках підготовки до Євро-2024.

Товариський матч Україна – Польща як частина підготовки до Євро-2024

У місті Варшава відбувся товариський матч між національною збірною України та Польщі. Незважаючи на поразку з рахунком 1:3, наша команда продовжує підготовку до майбутнього Євро-2024, що пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня.

Football.ua проводить голосування за найкращого футболіста

Запрошуємо наших читачів прийняти участь в голосуванні та визначити, хто з гравців команди Сергія Реброва заслуговує звання найкращого у цьому матчі.

Заплановані матчі збірної України на Євро-2024

  • Румунія — Україна (17 червня);
  • Словаччина — Україна (22 червня);
  • Україна — Бельгія (26 червня).

“Поразка в товариському матчі не є критичною, але вона показує, що команді потрібно працювати над помилками. Ми впевнені, що наші хлопці покажуть себе з найкращої сторони на Євро-2024”, – коментує автор сайту.

Незважаючи на поразку у товариському матчі, збірна України має всі шанси показати хорошу гру на Євро-2024. Головне – не зупинятися на досягнутому і продовжувати вдосконалювати свої навички.

Визначення найкращого футболіста “синьо-жовтих” в товариському матчі проти Польщі

Football.ua запрошує своїх читачів взяти участь в голосуванні за найкращого гравця збірної України у товариському матчі проти Польщі.

Польща – Україна, Getty Images
08 червня 2024, 00:15

Підготовка до Євро-2024: товариський матч Україна – Польща

У рамках підготовки до Євро-2024, національна збірна України провела товариський матч у Варшаві проти збірної Польщі. На жаль, наша команда зазнала поразки з рахунком 1:3.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Відео голів та огляд матчу Польща — Україна

Голосування за найкращого футболіста

Football.ua пропонує своїм читачам визначити найкращого футболіста команди Сергія Реброва у цьому матчі шляхом голосування.

Нагадаємо, що Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня.

Календар матчів збірної України на груповому етапі Євро-2024:

▪️ Румунія — Україна (17 червня);
▪️ Словаччина — Україна (22 червня);
▪️ Україна — Бельгія (26 червня).

Цитата автора сайту

“Поразка в товариському матчі не є критичною, але вона показує, що команді потрібно працювати над помилками. Ми впевнені, що наші хлопці покажуть себе з найкращої сторони на Євро-2024”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

Незважаючи на поразку в товариському матчі, збірна України має всі шанси показати хорошу гру на Євро-2024. Головне – не зупинятися на досягнутому і продовжувати вдосконалювати свої навички.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.