Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Миколенко заявив, що біль у спині ускладнював виконання його обов’язків.

Віталій Миколенко обговорює свою зміну на Зінченка під час матчу Євро-2024 проти Бельгії

У цій статті, ми розглядаємо третій тур групового етапу Євро-2024, в якому збірна України зіграла внічию з Бельгією. Незважаючи на бойову нічию, цього, на жаль, не було достатньо для переходу “синьо-жовтих” до плей-оф континентального чемпіонату. Ми також висвітлюємо повернення Віталія Миколенка, лівого захисника збірної України, на футбольне поле після травми та його коментар щодо вимушеної заміни на Олександра Зінченка.

Миколенко про свою вимушену заміну

“Відчув біль у спині. Розумію, що довго не грав – це нормально, коли щось болить після двомісячного перерви. Знав, що Зінченко може вийти та допомогти в грі — одразу попросив заміну. Мені було важко виконувати свої обов’язки”, — цитує Миколенка Суспільне Спорт.

Найкращі моменти матчу і коментар автора сайту

У статті ви зможете переглянути відео найкращих моментів матчу та огляд матчу Україна — Бельгія. Автор сайту також коментує професіоналізм Миколенка, його визнання власних обмежень і велике бажання допомогти команді, незважаючи на особисті труднощі.

Загальний висновок автора

Незважаючи на те, що Українська збірна не пройшла в плей-оф Євро-2024, відмічається гідний виступ команди. Гравці, на чолі з Миколенком, продемонстрували високий рівень професіоналізму та відданості своїй команді, що є обнадійливим для майбутнього українського футболу.

Віталій Миколенко коментує свою заміну на Зінченка

У третьому турі групового етапу Євро-2024, національна збірна України зіграла внічию з Бельгією. На жаль, цього не вистачило “синьо-жовтим” для переходу до плей-оф континентальної першості.

Миколенко повертається після травми

Лівий захисник збірної України Віталій Миколенко, який недавно повернувся на футбольне поле після травми, поділився своїми думками про свою вимушену заміну на Олександра Зінченка в 58-ій хвилині матчу.

“Відчув біль у спині. Розумію, що довго не грав – це нормально, коли щось болить після двомісячного перерви. Знав, що Зінченко може вийти та допомогти в грі — одразу попросив заміну. Мені було важко виконувати свої обов’язки”, — цитує Миколенка Суспільне Спорт.

Відео найкращих моментів матчу

Ви можете переглянути відео найкращих моментів та огляд матчу Україна — Бельгія на Football.ua.

Цитата автора сайту

“Миколенко показав справжній професіоналізм, визнавши свої обмеження та просивши заміни, коли відчув біль. Це свідчить про його велике бажання допомогти команді, незважаючи на особисті труднощі”, — коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

Незважаючи на те, що Україна не змогла пройти до плей-оф Євро-2024, виступ команди був гідним. Гравці, такі як Миколенко, продемонстрували високий рівень професіоналізму та відданості команді. Це обнадійливо для майбутнього українського футболу.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.