Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Можливий перехід футболіста Щесни до клубу “Ан-Наср” може не відбутися.

Невизначеність майбутнього Войцеха Щесни: Все, що ви повинні знати

Важко уявити футбольний світ, який не оповитий щільною пеленою невизначеності. Це особливо стосується таких визначних футболістів, як 34-річний воротар Ювентуса Войцех Щесни. Встановити його майбутнє стає все складніше через різні проблеми, однак, нефутбольній аудиторії може бути важко дізнатися всі подробиці.

Проблеми з трансфером

Як стверджує журналіст Фабріціо Романо, у переговорах між Ювентусом та Ан-Насром щодо трансферу Щесни виникли складнощі. Подробиці щодо цих проблем ще невідомі, але, як відомо, ключовий перехід поляка до Саудівської Аравії може зірватися.

Сезон 2023/24

В минулому сезоні Щесни провів 35 матчів за Ювентус у чемпіонаті Італії. Він пропустив 30 голів, але 15 разів зумів зберігти свої ворота “сухими”.

Участь в Євро-2024

Ще одна важлива новина – Щесни входить до остаточної заявки збірної Польщі на Євро-2024. Це відкриває нові можливості для нього показати свої навички на найвищому рівні.

Новий головний тренер Ювентуса

Остання велика зміна в долі Щесни – Ювентус вже оголосив про призначення нового головного тренера. Що це означає для майбутнього Щесни, залишається лише здогадуватися.

“Войцех Щесни – визначний гравець, його майбутнє викликає великий інтерес. Невизначеність щодо його трансферу лише підсилює цей інтерес”, – коментує автор сайту.

Незважаючи на поточну невизначеність, одне виглядає очевидним. Яким би клубом Щесни не виступав, він продовжить демонструвати свій талант і незмінно високий рівень гри.

Невизначеність майбутнього Войцеха Щесни

Майбутнє відомого поляка Войцеха Щесни знову оповите невідомістю.

Войцех Щесни, Getty Images, 12 червня 2024, 23:52

Проблеми з трансфером

За інформацією журналіста Фабріціо Романо, у переговорах між Ювентусом та Ан-Насром щодо трансферу голкіпера Войцеха Щесни виникли проблеми.

Переїзд 34-річного поляка до Саудівської Аравії опинився під загрозою зриву. Наразі невідомо, що саме стало причиною таких змін після просунутих переговорів між клубами. Повідомлялося, що в Ан-Насрі воротар отримуватиме 19 млн євро на рік у рамках контракту на два сезони.

Сезон 2023/24

Щесни в уже завершеній кампанії-2023/24 взяв участь у 35 матчах Ювентуса в чемпіонаті Італії, пропустивши 30 голів і 15 разів зберігши свої ворота “сухими”.

Участь в Євро-2024

Зазначимо, що голкіпер потрапив до остаточної заявки збірної Польщі на Євро-2024. Поляки опинилися в групі D разом з Австрією, Францією та Нідерландами.

Новий головний тренер Ювентуса

Нагадаємо, Ювентус уже оголосив про призначення нового головного тренера.

Цитата автора сайту

“Войцех Щесни – визначний гравець, його майбутнє викликає великий інтерес. Невизначеність щодо його трансферу лише підсилює цей інтерес”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

Автор сайту вважає, що незважаючи на поточну невизначеність, Войцех Щесни продовжить демонструвати високий рівень гри, незалежно від того, за який клуб він буде виступати.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.