Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Моурінью висловив впевненість у тому, що Роналду заб’є голи на Євро-2024.

У цій статті ми розглянемо заяву Жозе Моурінью, відомого португальського футбольного тренера, про перспективи 39-річного нападника Кріштіану Роналду на майбутньому Євро-2024. Моурінью висловлює своє бачення стосовно того, яку роль може взяти на себе Роналду та його вплив на гру збірної Португалії.

Роль Роналду на Євро-2024

Моурінью зазначає, що роль Роналду на майбутньому Євро є темою для обговорення з тренером збірної Португалії, Роберто Мартінесом. За його словами, Роналду усвідомлює свій фізичний стан та добре розуміє, які цілі перед ним ставляться.

Вплив Роналду на гру

Моурінью впевнений, що Роналду вплине на різницю в грі, незалежно від того, на скільки довго він буде на полі.

“У Роналду великий вплив, він заб’є свої голи. Я не вірю, що він поїде з чемпіонату Європи без забитих м’ячів”, – Жозе Моурінью.

Він також поділився думкою, що Португалія, яка на груповому етапі Євро-2024 має зіграти з Грузією, Чехією та Туреччиною, може розраховувати на голи від Роналду.

Висновок

Моурінью впевнений у тому, що, незалежно від ролі, яку обере для Роналду тренер, він змусить себе заявити на Євро-2024. Для португальської збірної важливо зрозуміти його вплив і правильно використати його потенціал у ключових іграх.

Моурінью вірить у Роналду на Євро-2024

Жозе Моурінью, відомий португальський тренер, висловив своє бачення стосовно перспектив 39-річного нападника збірної Португалії Кріштіану Роналду на майбутньому чемпіонаті Європи.

Роль Роналду на Євро-2024

“Яка буде роль Роналду на Євро? Роберто Мартінес знає,” – зазначив Моурінью. Він вважає, що Кріштіану добре розуміє свій стан, усвідомлює свої цілі і знає, як його хоче використовувати тренер – випускати на весь матч у кожній грі або поберегти для ключових моментів.

Вплив Роналду на гру

Моурінью впевнений у великому впливі Роналду на гру: “Він заб’є свої голи. Я не вірю, що він поїде з чемпіонату Європи без забитих м’ячів”.

На груповому етапі Євро-2024 Португалія зіграє з Грузією, Чехією та Туреччиною.

Цитата

“У Роналду великий вплив, він заб’є свої голи. Я не вірю, що він поїде з чемпіонату Європи без забитих м’ячів”, – Жозе Моурінью.

Висновок

Португальський тренер Жозе Моурінью висловив впевненість у тому, що Кріштіану Роналду зможе проявити себе на майбутньому чемпіонаті Європи. Він вважає, що Роналду заб’є свої голи, незалежно від того, яку роль для нього обере тренер.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.