Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Лукаку перевершив рекорд Пушкаша за кількістю забитих голів за національну збірну

Ромелу Лукаку: Відзначення в історії збірної Бельгії

31-річний нападник збірної Бельгії, Ромелу Лукаку, вразив світ футболу шляхом досягнення історичної позначки 85 голів за національну команду. Постійно демонструючи свою результативність, Лукаку продовжує дивувати і викликати захоплення футбольних фанатів по всьому світу.

Обгін Ференца Пушкаша

Цей показник дозволив Лукаку обійти за кількістю забитих м’ячів за свою збірну легендарного угорського форварда Ференца Пушкаша, який забив 84 голи.

6-та сходинка в списку найрезультативніших гравців

З цим знаковим досягненням Лукаку ділить 6-ту сходинку в списку найрезультативніших гравців в історії національних команд разом з бомбардиром збірної ОАЕ Алі Мабхутом.

Перспективи для топ-5

З ще 4 голами Лукаку має шанс потрапити в престижний топ-5 гравців, які забили найбільше голів за країну. Наразі рекордсменом за кількістю голів за країну є Кріштіану Роналду, з 128 м’ячами на своєму рахунку.

Будущие потенциалъ в “Мілані”

Щодо клубного футболу, раніше було опубліковано новину, що футбольний клуб “Мілан” зацікавлений в оренді Лукаку.

“Ромелу Лукаку продовжує дивувати своєю результативністю. Його досягнення в збірній Бельгії – це свідчення його величезного таланту і наполегливості.”

Лукаку безсумнівно є одним з найкращих нападників сучасності. Його досягнення в збірній Бельгії говорять самі за себе. З нетерпінням чекаємо на його подальші успіхи.

Ромелу Лукаку забив 85 м’ячів за збірну Бельгії

31-річний нападник збірної Бельгії Ромелу Лукаку відзначився дублем у товариському матчі проти Люксембургу, завершивши гру з рахунком 3:0. Цими двома голами він підвищив свій загальний рахунок до 85 голів у 115 матчах за національну команду.

Лукаку обігнав Ференца Пушкаша

Цей показник дозволив Лукаку обійти за кількістю забитих м’ячів за свою збірну легендарного угорського форварда Ференца Пушкаша, який забив 84 голи.

Лукаку ділить 6-ту сходинку в списку найрезультативніших гравців

Також Лукаку вдалося наздогнати бомбардира збірної ОАЕ Алі Мабхута. Вони обидва займають 6-ту сходинку в списку найрезультативніших гравців в історії національних команд.

Лукаку має шанс потрапити в топ-5

Щоб потрапити в топ-5, Лукаку потрібно забити ще 4 голи. Наразі рекордсменом за кількістю голів за країну є Кріштіану Роналду, який забив 128 м’ячів.

Мілан зацікавлений в оренді Лукаку

Раніше було опубліковано новину, що футбольний клуб “Мілан” зацікавлений в оренді Лукаку.

Цитата автора сайту

“Ромелу Лукаку продовжує дивувати своєю результативністю. Його досягнення в збірній Бельгії – це свідчення його величезного таланту і наполегливості.”

Висновок автора сайту

“Лукаку безсумнівно є одним з найкращих нападників сучасності. Його досягнення в збірній Бельгії говорять самі за себе. З нетерпінням чекаємо на його подальші успіхи.”

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.