Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Лаутаро Мартінес висуває вимоги до нового контракту, які не задовольняють Інтер

Інтер обговорює умови контракту з Лаутаро Мартінесом

Італійський футбольний клуб “Інтер” вирішує складні питання стосовно умов контракту свого гравця Лаутаро Мартінеса, які викликають певне незадоволення команди.

Вимоги Мартінеса

Мартінес категоричний у своїх вимогах щодо нового контракту. Він заявляє, що для його умови немає місця в обізнаному виборі команди відносно ренумерації.

Желаніе Мартінеса залишитись в “Інтері”

Найкращий футболіст поточного сезону Серії А, Лаутаро Мартінес виразив свою відданість клубу та бажання залишитися в ньому, незважаючи на складні обставини ситуації.

Коментарі аналітиків

“Ситуація з Лаутаро Мартінесом ставить команду “Інтер” перед складним вибором. Чи варто зберігати найкращого гравця за високу ціну, чи можливо важко внести зміни в команду?” – коментує автор сайту.

Прогнози на майбутнє

Водночас є думки сtубленого стану вирішення питання. “Буде цікаво спостерігати, як справи розвиватимуться далі. Чи зможе “Інтер” переговорити Мартінеса на більш прийнятні умови контракту, чи доведеться їм шукати нового форварда?” – прогнозує автор сайту.

Інтер хоче переглянути умови контракту з Лаутаро Мартінесом

Італійський футбольний клуб “Інтер” висловлює незадоволення вимогами свого гравця Лаутаро Мартінеса стосовно нового контракту і прагне переглянути їх. Цю інформацію повідомляє Corriero dello Sport.

Вимоги Мартінеса до “Інтера”

Згідно з вимогами представників форварда, клуб має виплатити 12 мільйонів євро за перший сезон, 14 мільйонів євро за другий і 16 мільйонів євро за третій. Такі умови не відповідають інтересам команди.

Мартінес хоче залишитися в “Інтері”

Сам Лаутаро Мартінес, якого недавно назвали найкращим футболістом поточного сезону Серії А, висловив бажання залишитися в клубі. 26-річний гравець в цьому сезоні провів 44 матчі в усіх турнірах, забив 27 голів і віддав 7 асистів.

Цитата автора сайту

“Ситуація з Лаутаро Мартінесом ставить “Інтер” перед складним вибором. З одного боку, вони не хочуть втратити свого найкращого гравця, а з іншого – вимоги Мартінеса щодо контракту важко назвати адекватними”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

Автор сайту додає: “Буде цікаво спостерігати, як розвиватимуться події. Чи зможе “Інтер” переговорити Мартінеса на більш прийнятні умови контракту, чи доведеться їм шукати нового форварда?”.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.