Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Кумана не впливає на рішення про участь Мбаппе в грі проти Нідерландів

Ставлення Кумана до можливої відсутності Мбаппе в матчі

Нещодавно, кіліан Мбаппе, капітан французької збірної, отримав травму носа під час гри на Євро-2024. Це породжує питання про його участь в наступному матчі проти Нідерландів. Однак, головний тренер нідерландської команди, Рональд Куман, заявляє, що він не турбується про можливу відсутність Мбаппе.

Мбаппе та його травма

Мбаппе отримав травму носа під час стартового матчу на чемпіонаті Європи проти Австрії (1:0). Недовгий час потому, футболіст був помічений на тренувальному процесі зі спеціальною маскою.

Куман і його впевненість у власній команді

Куман стверджує, що, незважаючи на те, чи зіграє Мбаппе, йому це не турбує.

“Франція настільки сильна, що навіть якщо він не зіграє, знайдеться дуже сильна заміна. Я не турбуюся про це, тому що не можу вплинути на це. Для нас це нічого не змінює”,

– цитує Кумана L’Équipe.

Майбутня гра

Майбутній матч між Францією та Нідерландом відбудеться 21 червня на стадіоні в Лейпцигу.

Погляд автора сайту

Спокійне ставлення Кумана до потенційної відсутності Мбаппе свідчить про його впевненість у силі своєї команди. Автор відзначає, що незалежно від того, чи візьме Мбаппе участь в грі, матч між цими двома сильними командами обіцяє бути напруженим і важливим тестом для обох збірних на шляху до перемоги в Євро-2024.

Куман не турбується про участь Мбаппе в матчі

Пам’ятайте, що французький футболіст Кіліан Мбаппе отримав травму носа під час попередньої гри.

Кіліан Мбаппе, Getty Images
20 червня 2024, 22:59

Ставлення Кумана до можливої відсутності Мбаппе

Головний тренер національної збірної Нідерландів, Рональд Куман, зазначив, що йому байдуже, чи зіграє капітан збірної Франції Кіліан Мбаппе в майбутньому матчі другого туру групового етапу Євро-2024.

Мбаппе отримав травму носа під час стартового матчу на чемпіонаті Європи проти Австрії (1:0) і перед матчем з голландцями нападник тренувався в спеціальній масці.

“Франція настільки сильна, що навіть якщо він не зіграє, знайдеться дуже сильна заміна. Я не турбуюся про це, тому що не можу вплинути на це. Для нас це нічого не змінює”, — цитує Кумана L’Équipe.

Збірні Нідерландів і Франції зустрінуться 21 червня на стадіоні в Лейпцигу.

Цитата автора сайту

“Куман висловлює спокійне ставлення до можливої відсутності Мбаппе в матчі, що свідчить про його впевненість у силі своєї команди”, – автор сайту.

Висновок автора сайту

“Незалежно від участі Мбаппе в грі, очікується напружений матч між двома сильними командами. Це буде важливий тест для обох збірних на шляху до перемоги в Євро-2024”, – автор сайту.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.