Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Криштіану Роналду встановив рекорд як найстарший гравець, що зробив гольову передачу в історії Європейських чемпіонатів.

Португалія здобуває перемогу на Євро-2024: Роналду робить історію

Зовсім недавно, 22 червня, на стадіоні в Дортмунді відбувся захоплюючий матч другого туру групового етапу Євро-2024. Світ знову свідком історичного моменту: збірна Португалії, під проводом Кріштіану Роналду, здобуває впевнену перемогу над Туреччиною з рахунком 3:0.

Ролі Роналду у впевненій перемозі

Незважаючи на те, що Кріштіану Роналду, найкращий бомбардир в історії Євро, цього разу не забив гола, він зареєстрував результативну передачу, допомагаючи своєму одноклубнику Бруну Фернандешу забити.

Роналду – новий рекордсмен Євро-2024

Кріштіану Роналду не тільки веде свою команду до перемоги, але й створює нову історію. Він став найстаршим футболістом, який зробив результативну передачу під час Євро. 39 років та 138 днів – і рекорд встановлено.

“Кріштіану Роналду продовжує писати історію не тільки португальського, але й європейського футболу. Його досягнення в Євро-2024 є свідченням його неймовірної витривалості та професійного майстерності”, – висловлюється думка автора сайту.

Фінальні висновки

Цього матчу варто згадувати не лише через перемогу Португалії, але й через важливий вклад Роналду. Навіть в своїх 39 років він продовжує показувати вражаючі результати, що свідчать про його виняткову гру і вплив на Португалію.

Кріштіану Роналду, Getty Images
22 червня 2024, 22:26

Португалія здобуває перемогу над Туреччиною у матчі Євро-2024

22 червня в Дортмунді відбувся матч другого туру групового етапу чемпіонату Європи. Збірна Португалії з рахунком 3:0 розгромила команду Туреччини.

Роналду не забив, але зареєстрував результативну передачу

Кріштіану Роналду, найкращий бомбардир в історії чемпіонатів Європи, не зумів відзначитися голом у цьому матчі. Однак він зареєстрував результативну передачу, викотивши м’яч під удар Бруну Фернандешу під час виходу два в одного.

Роналду став рекордсменом Євро-2024

Кріштіану Роналду став володарем чергового рекорду чемпіонатів Європи. За інформацією пресслужби Євро-2024, португалець у віці 39 років і 138 днів став найстаршим футболістом із гольовою передачею в історії турніру. 

Цитата автора сайту

“Кріштіану Роналду продовжує писати історію не тільки португальського, але й європейського футболу. Його досягнення в Євро-2024 є свідченням його неймовірної витривалості та професійного майстерності.”

Висновок автора сайту

Цей матч був важливим не тільки для збірної Португалії, але й для самого Роналду. Незважаючи на вік, він продовжує показувати високий рівень гри та бути важливою частиною своєї команди.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.