Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Керівництво Наполі висловилось щодо чуток про можливий перехід Ді Лоренцо

Відомий футбольний клуб “Наполі” робить стверджувальні заяви про свого ведучого захисника Джованні Ді Лоренцо. У своїй новій статті ми обговорюємо ряд основних тем, які стосуються цього гравця та його майбутнього в клубі.

Реакція на чутки

Клуб “Наполі” реагує на недавні чутки щодо можливого продажу Ді Лоренцо, які розповсюджуються агентством, що представляє інтереси гравця.

Сезон Ді Лоренцо

Ми також оглядаємо сезон Ді Лоренцо в “Наполі”, основні досягнення цього гравця у 2022 році та його вплив як капітана команди.

Цитата автора сайту

“Наполі стоїть на своєму: Джованні Ді Лоренцо не на продаж. Це показує, наскільки вони цінують його внесок у команду”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

Стаття закінчується висновками автора про значення рішення “Наполі” не продавати Ді Лоренцо для команди та його потенційний внесок у майбутній успіх команди.

Наполі відмовляється продавати свого капітана

Футбольний клуб “Наполі” заявив, що їх капітан та правий захисник Джованні Ді Лоренцо не є серед гравців, чий трансфер вони розглядають.

Реакція на чутки

Клуб відреагував на чутки, які поширює Маріо Джуффреді, власник агенції, що представляє інтереси 30-річного італійця.

“Наполі з подивом зазначає, що вкотре за кілька днів пан Маріо Джуффреді заявляє, що Джованні Ді Лоренцо залишить Наполі. Підкреслимо, що Ді Лоренцо має контракт із Наполі ще на 4 сезони (до кінця червня 2028 року). Він не входить до групи гравців, потенційний перехід яких до іншого клубу буде розглянуто, тож ця можливість виключається”, — йдеться в заяві на сторінці клубу в Twitter/X.

Сезон Ді Лоренцо

У поточному сезоні Ді Лоренцо взяв участь у 47 матчах Наполі в усіх турнірах, відзначившись 2 голами і 8 асистами. Захисник є капітаном “партенопейців”.

Раніше повідомлялося, що кілька італійських клубів і дві команди за межами країни вже придивлялися до нього.

Цитата автора сайту

“Наполі стоїть на своєму: Джованні Ді Лоренцо не на продаж. Це показує, наскільки вони цінують його внесок у команду”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

За словами автора сайту, “Наполі демонструє впевненість у своєму капітані, Джованні Ді Лоренцо. Їх рішення не продавати його підкреслює його значимість для команди і вплив на її успіх”.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.