Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Головний лікар збірної України поділився деталями щодо травми футболіста Миколенка

Травма Віталія Миколенка: участь у Євро-2024 під загрозою

Футболіста Віталія Миколенка скалалила травма стопи та його участь у Євро-2024 поки що залишається під великим питанням.

Коментар головного лікаря збірної України

Роман Жолобайлюк, головний лікар збірної України, розповів про особливості травми, яку Миколенко отримав під час товариського матчу проти збірної Молдови. За його словами, пошкоджено один з суглобів у стопі гравця, який у медицині має назву “лісфранка”.

Оцінка ступеня пошкодження

Ступінь пошкодження та терміни реабілітації з’ясуються після проведення МРТ. Жолобайлюк зазначив, що після проведення комп’ютерної томографії серйозних кісткових пошкоджень виявлено не було.

Матчі збірної України на Євро-2024

Збірна України зіграє у груповому етапі Євро-2024 проти таких команд:

  1. Румунія (17 червня)
  2. Словаччина (21 червня)
  3. Бельгія (26 червня)

Її участь, особливо без Миколенка, обіцяє бути напруженою.

Травма Миколенка – це великий удар для збірної України. Ми сподіваємося на його швидке одужання і повернення на поле

Незважаючи на все, автор сайту впевнений:

Незважаючи на травму Миколенка, ми віримо в силу нашої збірної і сподіваємося на позитивний результат на Євро-2024!

Травма Віталія Миколенка: участь у Євро-2024 під загрозою

У футболіста Віталія Миколенка виявлено травму стопи, тому його участь у Євро-2024 залишається невизначеною.

Коментар головного лікаря збірної України

Роман Жолобайлюк, головний лікар збірної України, прокоментував травму, яку Миколенко отримав під час товариського матчу проти збірної Молдови. За його словами, травма стопи є досить цікавою і не є травмою гомілкостопного суглобу.

“Там є такий цікавий суглоб, який у медицині називається лісфранка. Ця зона зазнала в нього пошкодження”, – зазначив Жолобайлюк.

Оцінка ступеня пошкодження

Щодо ступеня пошкодження та термінів реабілітації, Жолобайлюк зазначив, що більш точну інформацію можна буде надати лише після проведення МРТ. Він також додав, що після комп’ютерної томографії, яка в основному оцінює стан кісткової системи, кісткової патології виявлено не було.

Матчі збірної України на Євро-2024

Нагадаємо, що збірна України зіграє на груповому етапі чемпіонату Європи в Німеччині проти таких команд: Румунія (17 червня), Словаччина (21 червня), Бельгія (26 червня).

Цитата автора сайту

“Травма Миколенка – це великий удар для збірної України. Ми сподіваємося на його швидке одужання і повернення на поле”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

“Незважаючи на травму Миколенка, ми віримо в силу нашої збірної і сподіваємося на позитивний результат на Євро-2024”, – підсумовує автор сайту.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.