Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Футбольний клуб Севілья повідомив про відхід свого гравця Ламели

Ерік Ламела покидає ФК Севілья

Аргентинський вінгер Ерік Ламела став вільним агентом. Ця новина надійшла з офіційного сайту ФК Севілья після того, як 32-річний гравець завершив свій контракт із клубом. На цей момент з’ясовано, що сторони вирішили не продовжувати його.

Вдячні слова від Ламели

Ламела публічно висловив свою подяку ФК Севілья. Він зазначив, що відчував себе як вдома від першого дня свого приєднання до клубу.

“Я провів три чудові роки у цьому клубі. Чемпіонство в Лізі Європи змусило цей клуб проникнути у моє серце. Я ніколи цього не забуду”, – сказав Ламела.

Розставання із клубом

Він також натякнув, що це час прощатися, але клуб завжди буде в його серці. “Для мене було честю носити футболку Севільї. Я завжди старався на всі 100%, і це найголовніше”, – поділився він.

Щодо майбутнього команди

Ламела висловив впевненість у тому, що для команди наступать час великих успіхів. Секретом такої впевненості, за словами Ламели, є люди, що працюють для клубу.

Хто такий Ерік Ламела?

Для тих, хто не знайомий з Ламелою, він став гравцем ФК Севілья у 2021 році. Він грав у 92 матчах, забив 16 голів і зробив семеро асистів.

Мнення автора сайту

“Ерік Ламела – це винятковий гравець, який зробив значний внесок у успіхи Севільї. Його відхід – велика втрата для клубу”, – коментує автор сайту.

Підсумок

Основне, на що звертає увагу автор, – “Незважаючи на відхід Ламели, Севілья продовжує залишатися сильним клубом з великим потенціалом. Ми з нетерпінням чекаємо на наступний сезон і нових досягнень команди”.

Ерік Ламела залишає ФК Севілья

Аргентинський вінгер Ерік Ламела став вільним агентом. Офіційний сайт ФК Севілья оголосив про це, після того як 32-річний гравець завершив свій контракт з клубом, і сторони вирішили не продовжувати його.

Слова подяки від Ламели

Ламела висловив свою подяку клубу, зазначивши, що з першого дня в Севільї він відчував себе як вдома. “Я провів три чудові роки у цьому клубі. Чемпіонство в Лізі Європи змусило цей клуб проникнути у моє серце. Я ніколи цього не забуду”, – сказав Ламела.

Прощання з клубом

Гравець також зазначив, що настав час прощатися, але Севілья завжди залишиться у його серці. “Для мене було честю носити футболку Севільї. Я завжди старався щосили, і для мене це найголовніше”, – поділився він.

Перспективи команди

Ламела висловив впевненість у тому, що команда досягне великих успіхів, оскільки у неї є дещо на її користь, а саме — люди.

Кар’єра Ламели

Нагадаємо, Ламела став гравцем “нервіонців” у 2021 році, перейшовши з Тоттенгема. На його рахунку 92 матчі, 16 голів та семеро асистів. До етапу в Ла Лізі Ламела виступав за Рому та Рівер Плейт.

Цитата автора сайту

“Ерік Ламела – винятковий гравець, який зробив значний внесок у успіхи Севільї. Його відхід – велика втрата для клубу”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

“Незважаючи на відхід Ламели, Севілья продовжує залишатися сильним клубом з великим потенціалом. Ми з нетерпінням чекаємо на наступний сезон і нових досягнень команди”, – підбиває підсумки автор сайту.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.