Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Футбольний клуб “Полісся” проведе домашні матчі єврокубків у польському місті Глівіце.

Житомирське “Полісся” захищатиме честь України на міжнародній арені

Відомо, що команда “Полісся” з Житомира, прийматиме на своєму домашньому майданчику матчі кваліфікації Ліги конференцій. Цей важливий перехід в міжнародний рівень відкриває нові можливості та задає високі очікування як для команди, так і її численних вболівальників.

Жеребкування другого раунду

19 червня відбулося жеребкування другого раунду кваліфікації, де “Полісся”, вперше в своїй історії виступаючи в єврокубках, дізналося свого суперника. Супротивником української команди буде словенська “Олімпія” із Любляни.

Польща прийме “Полісся”

Житомирська команда буде проводити свої домашні єврокубкові матчі на Міському стадіоні Пьотра Вєчорека в польському місті Глівіце. Згідно з остаточними угодами, матчі прийматиме арена місцевого клубу “Пяст” емністю 9736 місць.

“Радий повідомити, є офіційна домовленість з представниками польської сторони та будемо грати матчі єврокубків на Міському Стадіоні імені Пьотра Вєчорека в Глівіце. Ця арена відома своєю гостинністю та чудовою атмосферою. Подякуємо за прийом – перші враження в нас відмінні.”, — повідомив генеральний директор клубу Володимир Загурський.

Дебютний матч в єврокубках

Перший в історії домашній матч у єврокубках для “Полісся” відбудеться 1 серпня. Це буде гра у відповідь, а перший матч зіграють 25 липня.

“Це великий крок для житомирського футболу і важливий момент в історії клубу “Полісся”. Ми впевнені, що наша команда покаже себе з найкращої сторони на міжнародній арені”, – сказано в коментарі на офіційному сайті клубу.

Висновок: перехід на міжнародний рівень отримав важливий імпульс для розвитку клубу. Це не лише можливість демонструвати гру перед широкою аудиторією, але й неймовірний досвід для гравців. “Полісся” зможе гідно представити Україну на міжнародному рівні.

Житомирське “Полісся” прийматиме матчі на Міському стадіоні імені Пьотра Вєчорека

19 червня відбулося жеребкування другого раунду кваліфікації Ліги конференцій, де житомирське “Полісся” дізналося свого суперника. Суперником клубу УПЛ стала словенська Олімпія із Любляни.

Домашні матчі “Полісся” в єврокубках

Житомирська команда проводитиме домашні матчі в єврокубках у польському містечку Глівіце. Матчі прийматиме Міський стадіон імені Пьотра Вєчорека – арена місцевого клубу Пяст. Його місткість складає 9736 місць.

Офіційна заява від клубу

“Радий повідомити, є офіційна домовленість з представниками польської сторони та будемо грати матчі єврокубків на Міському Стадіоні імені Пьотра Вєчорека в Глівіце. Ця арена відома своєю гостинністю та чудовою атмосферою. Ми впевнені, що її інфраструктура та комфорт допоможуть нашій команді в дебютному єврокубковому сезоні. Ми вдячні представникам Пясту за можливість грати на цій арені, та хочемо подякувати за прийом – перші враження в нас відмінні. Закликаємо як українських, так і польських вболівальників прийти та підтримати Полісся на матчах в Глівіце”, — сказав генеральний директор клубу Володимир Загурський.

Перший домашній матч у єврокубках

Перший в історії домашній матч у єврокубках для “Полісся” відбудеться 1 серпня. Це буде гра у відповідь, а перший матч буде зіграний 25 липня.

Цитата автора сайту

“Це великий крок для житомирського футболу і важливий момент в історії клубу “Полісся”. Ми впевнені, що наша команда покаже себе з найкращої сторони на міжнародній арені”.

Висновок автора сайту

Перехід на міжнародний рівень є важливим етапом в розвитку клубу. Це не тільки можливість показати свою гру широкій аудиторії, але й великий досвід для гравців. Ми впевнені, що “Полісся” зможе гідно представити Україну на міжнародному рівні.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.