Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Футболіст Зіркзе отримав виклик до збірної Нідерландів після Матсена.

Збірна Нідерландів на Євро-2024: 26 гравців у заявці Рональда Кумана

У цій статті ми ретельно досліджуємо заявку тренера Рональда Кумана на Євро-2024, яка містить 26 виконавців. Спеціально звертаємо увагу на центрального нападника Болоньї Джошуа Зіркзе, якому вперше в житті пропонується можливість грати за збірну Нідерландів, відповідно до офіційних повідомлень в Twitter від OnsOranje.

Травми півзахисників та нові гравці

Через недавні травми півзахисників Тена Копмейнерса та Френкі де Йонга, Куман був вимушений зменшити свою команду до 24 гравців. Однак Ян Матсен та Зіркзе незабаром приєдналися до команди, розширивши її до повного складу.

Джошуа Зіркзе: статистика та очікування

Зіркзе впевнено виступив у сезоні 2023/24, зігравши 37 матчів і забивши 12 голів на користь Болоньї. Він зможе вперше дебютувати за Нідерланди на Євро-2024. Зараз в активі Зіркзе 21 гол в 45 матчах за молодіжну команду Нідерландів.

Груповий етап Євро-2024

Нідерландська команда зустрінеться з Польщею (16 червня), Францією (21 червня) та Австрією (25 червня) у груповому етапі чемпіонату Європи.

Остаточна заявка збірної Нідерландів на Євро-2024

Заявка на Євро-2024 включає в себе воротарів, захисників, півзахисників та нападників – загалом 26 гравців, включаючи Зіркзе.

“Це важливий момент для збірної Нідерландів. Зіркзе – талановитий гравець, і його включення в команду може значно покращити її шанси на Євро-2024”, – коментує автор цього сайту.

Автор статті висловлює оптимістичні очікування щодо появи Нідерландів на чемпіонаті Європи, особливо з урахуванням нових гравців у команді.

Збірна Нідерландів на Євро-2024: 26 гравців у заявці Рональда Кумана

Команда Рональда Кумана знову включає 26 виконавців. Центральний нападник Болоньї Джошуа Зіркзе отримав можливість допомогти збірній Нідерландів на Євро-2024, як повідомляє офіційна сторінка OnsOranje у Twitter.

Травми півзахисників та нові гравці

Через травми півзахисників Тена Копмейнерса та Френкі де Йонга колектив Рональда Кумана раніше зменшився до 24-х гравців. Однак, спочатку виклик до національної команди отримав захисник Ян Матсен, а тепер до нідерландців приєднується і Зіркзе.

Джошуа Зіркзе: статистика та очікування

У сезоні 2023/24 23-річний центрфорвард взяв участь у 37 матчах Болоньї у всіх турнірах, відзначившись 12 голами і 7 асистами. На Євро-2024 він може дебютувати за свою національну команду. Зараз на рахунку Джошуа 21 гол у 45 поєдинках за молодіжні команди збірної Нідерландів.

Груповий етап чемпіонату Європи

На груповому етапі чемпіонату Європи в Німеччині команда Кумана зустрінеться з Польщею (16 червня), Францією (21 червня) та Австрією (25 червня) в квартеті D.

Остаточна заявка збірної Нідерландів на Євро-2024

Воротарі, захисники, півзахисники та нападники – усього 26 гравців, серед яких і Джошуа Зіркзе, увійшли до остаточної заявки збірної Нідерландів на Євро-2024.

Цитата автора сайту

“Це важливий момент для збірної Нідерландів. Зіркзе – талановитий гравець, і його включення в команду може значно покращити її шанси на Євро-2024”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

Автор сайту висловлює позитивні очікування щодо виступу збірної Нідерландів на Євро-2024, особливо з урахуванням нових гравців у складі команди.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.