Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футболіст Страхиня Павлович погодився перейти до футбольного клубу “Мілан”.
Футбол

Футболіст Страхиня Павлович погодився перейти до футбольного клубу “Мілан”.

Страхиня Павлович: Молодий сербський оперник, що привертає увагу європейських футбольних грандів

Страхиня Павлович, молодий сербський футболіст, є нині в центрі уваги європейського футболу. Відомий своєю роллю як центрального захисника австрійського клубу “Зальцбург”, він уже привернув увагу кількох великих європейських клубів.

Можливий перехід до Мілана

Ніколо Скіра, відомий футбольний юрналіст, повідомляє, що Павлович вже погодився перейти до Мілана. Стверджується, що захисник готовий підписати п’ятирічний контракт з річною зарплатою 1,8 мільйонів євро.

Трансферні переговори з Зальцбургом

Мілан зараз веде переговори з Зальцбургом щодо можливого трансферу 23-річного Павловича. Чутки ходять, що австрійський клуб хотів би отримати за нього від 25 до 30 мільйонів євро.

Спортивна кар’єра Павловича

Павлович зіграв 26 матчів у минулому сезоні австрійської ліги, забивши 3 голи і зробивши 3 результативні передачі. Раніше він грав за Монако.

“Страхиня Павлович – це молодий талант, який вже привернув увагу великих європейських клубів. Його перехід до Мілана може стати важливим кроком у його кар’єрі. “- автор сайту

Ця стаття розгляне подальше професійне зростання Павловича, оцінюючи його потенціал та вплив на сучасний європейський футбол.

Страхиня Павлович: Сербський захисник, що привертає увагу європейських грандів

Страхиня Павлович, молодий сербський футболіст та центральний захисник австрійського клубу Зальцбург, став об’єктом інтересу для великих європейських футбольних клубів.

Перехід до Мілана

За інформацією Ніколо Скіри, Павлович вже погодився перейти до Мілана. Захисник готовий підписати контракт на п’ять років з річною зарплатою 1,8 млн євро.

Переговори з Зальцбургом

Наразі Мілан веде переговори з Зальцбургом щодо трансферу 23-річного серба. Австрійський клуб хоче отримати за Павловича від 25 до 30 млн євро.

Спортивна кар’єра Павловича

У минулому сезоні Павлович провів 26 матчів у чемпіонаті Австрії, забивши 3 голи і зробивши 3 результативні передачі. Раніше він грав за Монако.

Цитата автора сайту

“Страхиня Павлович – це молодий талант, який вже привернув увагу великих європейських клубів. Його перехід до Мілана може стати важливим кроком у його кар’єрі.”

Висновок автора сайту

“Перехід Павловича до Мілана показує, що сербський футбол продовжує розвиватися і виховувати талановитих гравців. Це також свідчить про те, що Мілан продовжує шукати молодих талантів для підсилення своєї команди.”

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.