Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Де Брюйне здивований стратегією команди: незрозуміло, як можна було атакувати, граючи схемою 5-3-2.

Бельгійський капітан Кевін Де Брюйне відповідає на питання українського журналіста після матчу на Євро-2024

Національна збірна України зустріла команду Бельгії на третьому турі в груповому етапі Євро-2024. Звичайно, кожен матч має свою інтригу, а цей не став винятком. Попри нічию, “синьо-жовтим” не вдалося пройти у плей-оф. Але основна історія відбулася після матчу.

Де Брюйне: питання українського журналіста – провокація

Атакуючий півзахисник та капітан бельгійської команди, Кевін Де Брюйне, відповів на питання українського журналіста після матчу. Певні сформульовані запитання він вважав провокаційними, але відповів на них з професійним холоднокровністю. Наголос став на моменти матчу та тактику обох команд.

– Я не погоджуся. Мені здається, ми створили більше моментів, аніж ви [збірна України]. Я знаю, що ви намагаєтесь мене спровокувати. Гарна спроба. – сказав Кевін Де Брюйне, відповідаючи на запитання журналіста.

Огляд матчу Україна — Бельгія

Цей матч залишив у вболівальників обох команд багато емоцій та вражень. Усі найцікавіші моменти та його огляд можна знайти на сайті Football.ua.

Професійність Кевіна Де Брюйне

“Кевін Де Брюйне демонструє свою професійність не тільки на полі, але й поза ним, вміло відповідаючи на провокаційні питання журналістів.” – говорить автор сайту.

Заключний висновок

Незважаючи на нічию з Бельгією, збірна України продемонструвала високий рівень гри. Матч був напруженим, але це лише додало емоцій між вболівальниками обох команд.

Бельгійський капітан Кевін Де Брюйне відповідає на питання українського журналіста

Під час третього туру групового етапу Євро-2024, національна збірна України зіграла внічию з Бельгією. На жаль, цього не вистачило “синьо-жовтим” для виходу до плей-оф континентальної першості.

Де Брюйне вважає питання українського журналіста провокацією

Атакуючий півзахисник та капітан бельгійської команди “червоних дияволів” Кевін Де Брюйне після матчу вважав питання українського журналіста провокаційним.

– Здавалося, що у вас не було бажання багато атакувати.

– Я не погоджуся. Мені здається, ми створили більше моментів, аніж ви [збірна України]. Я знаю, що ви намагаєтесь мене спровокувати. Гарна спроба.

– П’ять захисників проти вас. Чи важко було атакувати?

– Ви щойно сказали, що намагалися більше атакувати, але грали 5-3-2? Дякую, ви відповіли на моє запитання.

Відео найкращих моментів та огляд матчу Україна — Бельгія

Ви можете переглянути відео найкращих моментів та огляд матчу Україна — Бельгія на сайті Football.ua.

Цитата автора сайту

“Кевін Де Брюйне демонструє свою професійність не тільки на полі, але й поза ним, вміло відповідаючи на провокаційні питання журналістів.”

Висновок автора сайту

Незважаючи на нічию з Бельгією, збірна України продемонструвала високий рівень гри. Це був напружений матч, який залишив багато емоцій та вражень у вболівальників обох команд.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.