Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Брандт заявляє, що команда сприймає фінал Ліги чемпіонів як звичайний матч

Юліан Брандт: “Боруссія готова до фіналу Ліги чемпіонів”

Ця стаття надає ексклюзивний коментар від атакуючого півзахисника дортмундської Боруссії, Юліана Брандта, щодо предстоящого фіналу Ліги чемпіонів 2023/24 проти мадридського Реалу.

Рішучість “чорно-жовтих” перед вирішальним поєдинком

Буде розглянуто впевненість команди, їхню рішучість та сприйняття матчу, засвідчене в коментарях Брандта.

Про Ройса і Крооса

Брандт виступає з особистими думками про своїх командних колег, зокрема, про Марко Ройса і Тоні Крооса.

Сподівання на гру

За словами Юліана, впродовж фіналу слід очікувати, що команда буде насолоджуватися грою, незважаючи на тиск.

Матч Боруссія (Дортмунд) — Реал (Мадрид)

Стаття також надає подробиці про предстоящий матч, який відбудеться 1 червня.

Цитата від автора сайту

“Це буде гра, яку варто побачити. Боруссія і Реал – дві команди, які заслуговують на фінал. Я впевнений, що це буде незабутній матч”, – Автор сайту.

Висновок

Загальний висновок автора сайту заключається в тому, що Боруссія готова до вирішального матчу і їх рішучість та впевненість у своїх силах можуть стати ключем до успіху. Не можна пропустити цей захоплюючий матч.

Юліан Брандт: Боруссія готова до фіналу Ліги чемпіонів

Атакуючий півзахисник дортмундської Боруссії, Юліан Брандт, поділився своїми думками щодо предстоящого фіналу Ліги чемпіонів 2023/24 проти мадридського Реалу. За його словами, команда наполегливо тренувалася і готова до вирішального матчу, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Рішучість “чорно-жовтих” перед вирішальним поєдинком

Брандт висловив впевненість у своїй команді, зазначивши, що виступи в поточному сезоні ЛЧ лише зміцнили рішучість “чорно-жовтих” перед вирішальним поєдинком.

“Ми всі віримо в успіх. Якщо б це не було так, ми б могли просто залишитися вдома. Ми намагаємося зберігати спокій, хоча розуміємо, що масштаб події значно вищий. Це нормально, коли є хвилювання, але ми сприймаємо це як черговий матч”, – зазначив Брандт.

Про Ройса і Крооса

Юліан також поділився своїми думками про своїх колег по команді. “Я мав нагоду пограти з Ройсом і Кроосом. Тоні — абсолютна ікона та сенсаційний хлопець, який виграв усе. Марко є однією з причин, чому я граю за Боруссію. Він був для мене кумиром у дитинстві та підлітковому віці. Тренуватися і грати з ним все ще дуже весело. Вони обидва мають гучні імена, які говорять самі за себе.”

Сподівання на гру

Незважаючи на тиск, Брандт вважає, що команда повинна насолоджуватися грою. “Що може бути краще, ніж зустрітися у фіналі з одним із найкращих суперників у світі на одному з найкрасивіших стадіонів світу. Таке стається рідко, можливо, лише раз”, – заявив 28-річний німець.

У поточному сезоні Брандт узяв участь у 46 матчах Боруссії в усіх турнірах, відзначившись 10 голами і 16 асистами.

Матч Боруссія (Дортмунд) — Реал (Мадрид)

Нагадаємо, матч Боруссія (Дортмунд) — Реал (Мадрид) відбудеться в суботу, 1 червня. Стартовий свисток у ньому має пролунати о 22:00 за київським часом.

Цитата автора сайту

“Це буде гра, яку варто побачити. Боруссія і Реал – дві команди, які заслуговують на фінал. Я впевнений, що це буде незабутній матч”, – Автор сайту.

Висновок автора сайту

З усієї цієї інформації ми можемо зрозуміти, що Боруссія готова до вирішального матчу. Їх рішучість та впевненість у своїх силах можуть стати ключем до успіху. Це буде гра, яку не можна пропустити.

Джерело: champions.football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.