Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Футбол

Атлетіко планує продаж Омородіона для фінансування придбання Довбика або Альвареса

Ця стаття пропонує детальний огляд останніх трансферних новин із футбольного клубу “Атлетіко” Мадрид. У найближчому трансферному вікні мадридський клуб візьме на огляд свою лінію нападу та планує суттєві зміни.

Потенційні зміни в складі

За повідомленнями медіа, головний тренер команди, Дієго Сімеоне, має намір залишити в команді Антуана Грізманна та Анхеля Корреа. Однак, він також думає про підсилення команди новими футболістами. “Атлетіко” проявляє інтерес до форварда “Манчестер Сіті”, Хуліана Альвареса, та українського нападника “Жирони” Артема Довбика.

Можливий продаж Саму Омородіона

“Атлетіко” також розглядає можливість продажу свого нападника Саму Омородіона, при цьому сподіваючись отримати від продажу близько 40 мільйонів євро.

Показники Омородіона в минулому сезоні

У минулому сезоні Омородіон провів 35 матчів за “Алавес”, де забив вісім голів та віддав один асист.

“Атлетіко Мадрид робить важливий крок у плануванні своєї майбутньої стратегії. Це показує, що клуб активно працює над підсиленням свого складу і готовий до великих змін”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

Аналізуючи останні новини, можна зробити висновок, що “Атлетіко” серйозно налаштований на підсилення свого складу і ці потенційні зміни можуть значно вплинути на гру команди в наступному сезоні.

Мадридський Атлетіко планує зміни в лінії нападу

Мадридський футбольний клуб “Атлетіко” планує змінити склад своєї лінії нападу в майбутньому трансферному вікні, як повідомляє Relevo.

Потенційні зміни в складі

За інформацією джерел, тренер команди Дієго Сімеоне бажає залишити в команді Антуана Грізманна та Анхеля Корреа, але також прагне додати ще одного висококласного гравця.

В останній час “Атлетіко” проявляло інтерес до форварда “Манчестер Сіті” Хуліана Альвареса та українського нападника “Жирони” Артема Довбика. За останнього каталонський клуб просить 40 мільйонів євро.

Можливий продаж Саму Омородіона

Наразі “Атлетіко” не готове викласти таку суму за Довбика, але ця ситуація може змінитися у найближчі тижні. Клуб також розглядає можливість продажу нападника Саму Омородіона, який привернув увагу декількох клубів АПЛ. За Омородіона “Атлетіко” прагне отримати близько 40 млн євро.

Показники Омородіона в минулому сезоні

В минулому сезоні Омородіон провів 35 матчів за “Алавес” на правах оренди, де забив вісім голів та віддав один асист. Він також провів одну гру за “Гранаду”, де забив один гол.

Цитата автора сайту

“Атлетіко Мадрид робить важливий крок у плануванні своєї майбутньої стратегії. Це показує, що клуб активно працює над підсиленням свого складу і готовий до великих змін”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

З усіх цих новин випливає, що “Атлетіко” серйозно налаштований на підсилення свого складу. Ці потенційні зміни можуть значно вплинути на гру команди в наступному сезоні.

Джерело: football.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.