Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Дюбуа оцінив перемогу Усика над Ф юрі : НОВОСТИ СПОРТА
Спорт

Дюбуа оцінив перемогу Усика над Ф юрі : НОВОСТИ СПОРТА

Фото: Getty Images

Дюбуа вражений тим, як Усик перевернув хід поєдинку проти Ф’юрі

Колишній суперник українського боксера високо оцінив дії абсолютного чемпіона світу.

Олександр Усик справедливо переміг Тайсона Ф’юрі у бою за звання абсолютного чемпіона світу, адже був сильнішим. Так вважає колишній суперник українця Даніель Дюбуа.

Окрім того, британський боксер назвав протистояння у Саудівській Аравії фантастичним, і таким, що обов’язково увійде до історії, і буде повчальним для молодих боксерів.

“Це був відмінний бій. Забудьте, хто переміг, це був чудовий поєдинок. Ф’юрі показав свою стійкість, він залишився в живих. Це немов спогад – Тайсон знову повернувся в бій. Це був чудовий поєдинок і найсильніший у будь-якому разі переміг. Можливо, вони проведуть реванш. Це був чудовий бій століття.

Я був здивований, коли Усик перевернув хід поєдинку. Він показав, що головне в надважкій вазі, в боях на топовому рівні. Ці хлопці вміють глибоко копнути, і коли здається, що надій уже немає, вони знаходять щось ще, вмикають ще одну передачу. І на це дуже здорово дивитися. Це послання всім молодим супертяжам, які хочуть бути кращими”, – сказав Дюбуа в інтерв’ю YouTube-каналу Boxing News.

Нагадаємо, Олександр Усик переміг Тайсона Ф’юрі роздільним рішенням суддів і став першим з 1999 року абсолютним чемпіоном у суперважкій вазі.

Раніше Чжан Чжілей прокоментував перемогу Усика над Ф’юрі.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.