Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Спорт

Де Дзерби сегодня присоединится к Шахтеру в Турции – Террикон

Главный тренер “Шахтера” Роберто Де Дзерби уже скоро присоединится к “горнякам” для проведения антивоенных благотворительных товарищеских матчей.

Итальянские СМИ сообщают, что это произойдет сегодня, 7 апреля, в Стамбуле.

– Я пообещал ребятам, что мы сделаем что-нибудь, чтобы помочь им. Нам не терпится снова их обнять. Для важно забрать их в Турцию, чтобы они могли делать то, что у них получается лучше всего, и иметь какое-то ощущение, что их жизнь не повреждена. Мы делаем это для игроков и сотрудников клуба, — цитирует Де Дзерби Football Italia.

Де Дзербі приєднається до Шахтаря у Туреччині

Головний тренер “Шахтаря” Роберто Де Дзербі вже незабаром приєднається до “гірників” для проведення антивоєнних благодійних товариських матчів.

Італійські ЗМІ повідомляють, що це станеться у Стамбулі.

– Я пообіцяв хлопцям, що ми зробимо щось, щоб допомогти їм. Нам не терпиться знову їх обійняти. Для мене важливо робити те, що в них виходить найкраще, і мати якесь відчуття, що їхнє життя не пошкоджене. Ми робимо це для гравців та співробітників клубу, – цитує Де Дзербі Football Italia.

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.