Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Біатлон: Джима увійшла до топ-15 спринту в Рупольдингу : НОВОСТИ СПОРТА
Спорт

Біатлон: Джима увійшла до топ-15 спринту в Рупольдингу : НОВОСТИ СПОРТА

Фото: Getty Images

Інгрід Тандреволл

Українські спортсменки невдало провели змагання у п’ятницю на п’ятому етапі Кубка світу.

У Рупольдингу відбулись змагання з жіночого спринту у рамках Кубка світу з біатлону. Переможницею цієї гонки стала норвежка Інгрід Тандреволл, яка майже на 20 секунд випередила найближчу суперницю – шведку Мону Бросон. Італійка Ліза Вітоцці замкнула трійку лідерів.

Щодо українок, то у спринті взяло участь чотири українки, серед яких найкращий результат показала Юлія Джима. Спортсменка фінішувала на тринадцятій позиції, а Любов Кип’яченкова, Надія Бєлкіна та Олена Городна не увійшли навіть до топ-60.

 

Біатлон. Кубок світу. Рупольдинг

1. Інгрід Тандреволл (Норвегія) – 19:25,4 (0)

2. Мона Брорсон (Швеція) – +18,2 (0)

3. Ліза Вітоцці (Італія) – +19,0 (0)

…..

13. Юлія Джима (Україна) – +57,8 (0)

68. Любов Кип’яченкова (Україна) – +2:56,9 (3)

70. Надія Бєлкіна (Україна) – +2:57,5 (2)

83. Олена Городна (Україна) – +3:28,1 (2)

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

На п’ятому етапі Кубка світу з біатлону, українські спортсменки не змогли досягти впевненого успіху. У жіночому спринті, що відбувся у Рупольдингу, найкращий результат серед українок показала Юлія Джима, фінішувавши на тринадцятому місці. Однак, решта українських спортсменок – Любов Кип’яченкова, Надія Бєлкіна та Олена Городна – не змогли увійти навіть до топ-60.

Потрібно зазначити, що такий результат українок є розчаруванням, враховуючи їх потенціал та попередні досягнення. Україна має сильну біатлонну команду та багато обіцяючих спортсменок, які вже показали чудові результати. Тому, зважаючи на п’ятрдесятедвотурну гонку, яка запланована наступного дня, можна сподіватися на кращий виступ українських збірних.

Також варто обрати увагу на успіх норвезької спортсменки Інгрід Тандреволл, яка стала переможницею жіночого спринту. Вона значно випередила найближчу конкурентку, шведку Мону Бросон, на 20 секунд. Таке потужне виступ цієї норвежки говорить про її хорошу форму та підготовку до змагань.

У загальному класифікації Кубка світу з біатлону, українські спортсменки мають хороші шанси вдосконалити свої позиції. З огляду на поки що перевагу, яку мають інші спортсменки, українкам необхідно показати найкращі результати у майбутніх етапах, щоб максимально набрати очок і зрівнятися з лідерами.

Загалом, жіночий спринт на п’ятому етапі Кубка світу став сподівано випробувальним полем для українських спортсменок. Незважаючи на не дуже успішні результати, вони мають час та можливості для вдосконалення перед наступними змаганнями.

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.