Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

у Житомирі зафіксували 48 таких випадків
Повітряна Тривога Житомир

у Житомирі зафіксували 48 таких випадків

Унаслідок аварійного відключення електроенергії 26 серпня у Житомирі зафіксовано 48 випадків застрягання мешканців багатоквартирних будинків у ліфтових кабінах під час повітряної тривоги. Ця ситуація наголошує на важливості безпеки в екстрених ситуаціях та потребі уникати використання ліфтів під час таких ситуацій. Відповідні заходи були здійснені аварійною ліфтовою службою, але через велику кількість випадків застрягання вивільнення певних осіб займало значний час. Управління житлового господарства закликає мешканців багатоповерхівок бути обережними, не використовувати ліфти під час повітряних тривог і не дозволяти це робити дітям. Завбачливість та свідоме ставлення до безпеки допоможуть запобігти подібним інцидентам.

Унаслідок аварійного відключення електроенергії 26 серпня у Житомирі зафіксовано 48 випадків застрягання мешканців багатоквартирних будинків у ліфтових кабінах під час повітряної тривоги. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

Після надходжень звернень на гарячу лінію «093 797 7828» аварійна ліфтова служба вживала відповідні заходи. Однак окремих людей вивільняли із кабін ліфтів до години часу після отримання повідомлення через велику кількість випадків застрягання.

«Наполегливо просимо не користуватися ліфтами багатоквартирних будинків під час повітряної тривоги та не дозволяти робити це дітям. Дбайте про свою безпеку і безпеку своїх дітей», — звертається управління житлового господарства до мешканців багатоповерхівок.

Джерело: sk1.tv

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.