Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

У Житомирі покарали водія, який гучно їздив на мопеді під час комендантської години та повітряної тривоги
Повітряна Тривога Житомир

У Житомирі покарали водія, який гучно їздив на мопеді під час комендантської години та повітряної тривоги

Стаття: Порушення водія Yamaha за час комендантської години та повітряної тривоги в Житомирі

Патрульні поліцейські Житомирської області склали адмінматеріали проти водія Yamaha, який гучно їздив на мопеді під час комендантської години та повітряної тривоги. Водій порушував ПДР та спричиняв незручності мешканцям міста. Правоохоронці також зафіксували інші його порушення. Внаслідок цього водія відсторонили від кермування, а мопед евакуювали на штрафмайданчик. Про це повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

Водія притягнули до відповідальності після опублікування відео, на якому він гучно роз’їжджав містом на мопеді. Це стало приводом для інспекторів патрульної поліції знайти водія і скласти на нього постанову. При цьому варто відзначити, що на момент вчинення порушень в місті була оголошена повітряна тривога, що лише стимулювало водія ще гучніше рухатися по вулицях Житомира.

Одне з порушень було зафіксоване близько 2-ї години на перехресті вулиць Ціолковського та Космонавтів. Водій Yamaha порушував ПДР, рухаючись смугою зустрічного руху та не виконуючи вимоги про зупинку. Відео з цього порушення було опубліковане іншим водієм. Після зустрічі з водієм, патрульні склали на нього постанову 28 квітня.

Це не перший випадок, коли патрульні поліцейські Житомира притягували до адмінвідповідальності водіїв, які порушують ПДР. Нещодавно житомирянин опублікував інформацію про порушення водія Opel, за яким також були складені адмінматеріали. Ці випадки демонструють невідпустимість порушення ПДР та несанкціонованого руху на двоколісних.

Запрошуємо підписатися на Житомир.info в Telegram, щоб бути в курсі останніх новин про приклади реагування патрульної поліції Житомира на порушення ПДР та забезпечення безпеки на дорогах.

Житомирські патрульні покарали водія Yamaha, який під час комендантської години та повітряної тривоги гучно їздив на мопеді. Крім того, правоохоронці зафіксували низку порушень, які він скоїв. Відтак на водія склали адмінматеріали, відсторонили від кермування, а мопед евакуювали на штрафмайданчик.

Про це 28 травня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«В мережі ширилося відео, де водій, вночі, гучно роз’їжджав містом на мопеді: ми притягнули його до відповідальності. Окрім того, в місті була оголошена повітряна тривога, проте це тільки спонукало водія двоколісного якомога гучніше рухатися вулицями міста та жахати мешканців. Близько 2-ї години, на перехресті вулиць Ціолковського та Космонавтів, ми помітили мопедиста, який порушував ПДР. Вимоги про зупинку керманич мопеда рухався смугою зустрічного руху. Відеодокази порушення оприлюднив інший водій. 28 квітня патрульні зустрілися із водієм та винесли на нього постанову.

Як повідомляв Житомир.info, 18 березня 2024 року у Житомирі патрульні притягнули до адмінвідповідальності водія Opel, який порушив ПДР. Інфомрацію про це порушення опублікував у соцмережах житомирянин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram

Джерело: zhitomir.info

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.