Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Повітряна Тривога Вінниця

Вночі на Вінниччині відбулося влучання під час повітряної тривоги

Україну вночі 22 березня атакували ракетами та дронами, що призвело до повітряної тривоги на Вінниччині тривалістю майже сім годин. За даними очільника Вінницької ОВА, пошкоджені були об’єкти критичної інфраструктури, а також об’єкти енергосистеми в різних областях України. В результаті частину громади Ладижина залишили без світла, тепла та водопостачання, але для зручності мешканців були встановлені пункти незламності. Президент Зеленський повідомив, що Росія випустила понад 60 “шахедів” і майже 90 ракет різних типів. Цілі атак були електростанції, лінії постачання енергії та греблі ГЕС. Україна потребує підтримки та солідарності в цей важкий час.
Україну атакували ракетами та дронами вночі 22 березня. Повітряна тривога на Вінниччині тривала майже сім годин. За даними очільника Вінницької ОВА, на Вінниччині були пошкоджені об’єкти критичної інфраструктури. Також були зафіксовані пошкодження об’єктів енергосистеми в різних областях України.

Вранці в.о міського голови Ладижина Олександр Коломієць повідомив, що у громаді були відключені світло, тепло та водопостачання. Для зручності мешканців у громаді були встановлені пункти незламності, де можна було зарядити мобільні пристрої, скористатися інтернетом та зігрітися. У цих пунктах також була доступна питна вода та гарячий чай.

Адреси пунктів незламності:
– Ладижинська міська лікарня (вул Ентузіастів, 24);
– Ліцей № 1 (вул. Незалежності, 2);
– Ладижинська міська рада, сесійна зала (вул. П. Кравчика, 4);
– ДПРЧ № 30 (вул. Процишина, 6 А, базарна площа).

Також частина Бершаді, Теплика та Чечельника були без світла з 6 ранку, але електропостачання вже відновлено, повідомили в Обленерго.

Президент Зеленський заявив, що Росія випустила понад 60 “шахедів” і майже 90 ракет різних типів по Україні. Цілі були електростанції, лінії постачання енергії та греблі ГЕС.

Залишайтесь на зв’язку з нами через наш канал у Телеграмі та стежте за новинами. Більше фото доступно у нашому Instagram. Також підписуйтесь на нас у Facebook.

Цитата автора сайту: “Україна знову стикається з агресією Росії, яка спрямована на руйнування нашої інфраструктури та приносить страждання нашим громадянам.”

Висновок автора сайту: Російська агресія продовжує завдаюти шкоди Україні, знищуючи інфраструктуру та приносячи страждання мирному населенню. Наша країна потребує підтримки та солідарності у цей важкий час.

Джерело: misto.vn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.