Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Вінницька область споглядає звуки вибухів
Повітряна Тривога Вінниця

Вінницька область споглядає звуки вибухів

Вінницька область зазнала загрози з боку російських дронів-камікадзе типу “Шахед”. У зв’язку з цим, 24 Канал закликає мешканців Вінниці залишатися в укриттях, щоб зберегти своє життя.

Стаття розповідає про поточну ситуацію в області, спричинену ворожою активністю безпілотників. Повітряна тривога була оголошена о 00:35 7 вересня, коли ворожі безпілотники було помічено у напрямку Вінниці з різних областей України. Протягом ночі також відбулися вибухи, що можуть бути пов’язані з роботою протиповітряної оборони проти ворожих повітряних цілей.

Стаття також наголошує на загрозі, яку представляють російські дрони-камікадзе, підкреслюючи необхідність залишатися в укриттях для безпеки. Вона також згадує про подібні атаки, які сталися в Києві та Хмельницькій області, а також надає можливість отримувати оперативну інформацію про тривоги та ракетну небезпеку в різних областях України.

Залишайтесь в укриттях, щоб зберегти своє життя

Вінницька область зазнала загрози з боку російських дронів-камікадзе типу “Шахед”. У зв’язку з цим, 24 Канал закликає мешканців Вінниці залишатися в укриттях, щоб зберегти своє життя.

За даними Повітряних сил, о 00:35 7 вересня в області була оголошена повітряна тривога через рух ворожих безпілотників у напрямку регіону. Військові повідомили, що безпілотники на Миколаївщині курсували північно-західним напрямком, в сторону Вінниці. Також було зафіксовано групи безпілотників з Кіровоградської, Миколаївської та Одеської областей, які також направлялися на Вінниччину.

О 02:33 стало відомо про вибухи в області. Журналісти повідомили, що на Вінниччині було чутно звук вибухів. За попередніми даними, це могла бути робота протиповітряної оборони проти ворожих повітряних цілей. Про наслідки вибухів на Вінниччині поки немає інформації.

Варто зазначити, що ввечері 6 вересня Росія запустила кілька груп ударних безпілотників по території України. Вибухи також пролунали в Київській області, де працювала протиповітряна оборона. Протягом 18 хвилин над Києвом працювала протиповітряна оборона, і всі безпілотники, що загрожували столиці, були знищені.

Також в Хмельницькій області під час повітряної тривоги було знищено два ворожих безпілотника.

Звертаємо вашу увагу на те, що ви можете оперативно отримувати інформацію про тривоги та ракетну небезпеку для різних областей України в нашому телеграм-каналі.

Заголовок статті: “Вінницька область під загрозою атаки російських дронів-камікадзе”

Цитата автора сайту: “Залишайтесь в укриттях, щоб зберегти своє життя”

Джерело: 24tv.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.