Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Повітряна Тривога Вінниця

Вінниця стала свідком серії вибухів, повідомляють ЗМІ

У ніч проти 1 червня у Вінниці сталися серія вибухів, коли місто було оголошено у повітряну тривогу через загрозу безпілотних літальних апаратів (БпЛА). Звістки про ці події надійшли від кореспондентів Суспільного, які почули вибухи з власних джерел. Раніше було повідомлено про потужну атаку Російської Федерації на Хмельниччину і Рівненську область за допомогою дронів і ракет, що створило напружену ситуацію. На даний момент, ситуація залишається нестабільною. Ця стаття надає читачам огляд подій, які мали місце у Вінниці, виокремлюючи основні теми і факти.

Серія вибухів пролунала у Вінниці під час повітряної тривоги

У ніч проти 1 червня у Вінниці сталися вибухи, коли була оголошена повітряна тривога. Про це повідомляє Суспільне з посиланням на власні джерела.

Кореспонденти Суспільного повідомили, що чути вибухи у Вінниці.

У зв’язку з загрозою БпЛА, у Вінниці та області оголошена повітряна тривога.

Нагадаємо, раніше було повідомлено про потужну атаку РФ на Хмельниччину дронами і ракетами. Також росіяни атакували Рівненську область.

Висновок

У Вінниці сталися вибухи під час повітряної тривоги. Це сталося в контексті загрози БпЛА. Раніше РФ атакувала Хмельниччину та Рівненську область. Ситуація залишається напруженою.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.