Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Повітряна Тривога Вінниця

Відбувся вибух у Вінниці

У ніч проти суботи, 1 червня, у Вінниці стався вибух під час повітряної тривоги. Попередньо цей вибух пов’язують з пролітом Шахеда над містом. Тим часом, повітряна тривога, спровокована наявністю ворожих безпілотних літальних апаратів, розповсюдилася на кілька областей на заході країни. Ця ситуація не є випадковою, оскільки минулої ночі російські військові напали на житловий масив у Харкові, призвівши до загибелі шести людей. В соціальних мережах з’явилися фото, що демонструють наслідки цього нападу. Усе це свідчить про надзвичайну ситуацію в Україні і необхідність негайних заходів для забезпечення безпеки населення.

Фото: Getty Images

Вінницю атакують Шахеди

Над містом було чутно проліт Шахеда та вибух. Повітряна тривога через ворожі безпілотники триває.

У ніч проти суботи, 1 червня, у Вінниці під час повітряної тривоги стався вибух, повідомляє Кorrespondent.net.

Незадовго перед вибухом над містом було почути звук, схожий на проліт Шахеда.

Тим часом повітряна тривога, оголошена через ворожі безпілотні літальні апарати (БПЛА), розповсюдилася на низку західних областей.

 

Нагадаємо, минулої ночі російські військові напали на житловий масив Харкова. У результаті цього нападу загинуло шестеро людей.

У мережі з’явилися фото наслідків удару росіян по Харкову.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Над містом вибухнув і пролетів Шахед. Повітряна тривога триває через ворожі безпілотники.

У ніч проти суботи, 1 червня, у Вінниці стався вибух під час повітряної тривоги, повідомляє Кorrespondent.net. Незадовго перед вибухом над містом було почути звук, схожий на проліт Шахеда. Тим часом повітряна тривога, оголошена через ворожі безпілотні літальні апарати (БПЛА), розповсюдилася на низку західних областей.

 

Нагадаємо, минулої ночі російські військові напали на житловий масив Харкова. У результаті цього нападу загинуло шестеро людей. У мережі з’явилися фото наслідків удару росіян по Харкову.

Цитата автора сайту: “Над містом вибухнув і пролетів Шахед. Повітряна тривога триває через ворожі безпілотники.”

Висновок автора сайту: Вінницю атакують Шахеди, повітряна тривога триває через ворожі безпілотники.

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.