Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Повітряна Тривога Вінниця

Нічна атака «Шахедів» на Вінниччині завершилася без збитків – Огляд новин Вінниці

Уночі на Вінниччині тривала повітряна тривога через наявність ворожих безпілотних літальних апаратів (БпЛА) у повітряному просторі області. Незважаючи на інформацію про можливі вибухи, їх підтвердження не отримано.

За даними видання “Новини Вінниці”, повітряна тривога тривала до третьої години ночі. Командувач Повітряних Сил генерал-лейтенант Микола Олещук повідомив, що протягом ночі було збито 17 ворожих БпЛА на території 4 областей, зокрема в Хмельницькій області, де тривала активна бойова діяльність.

В операції знищення ворожих БпЛА брали участь мобільні вогневі групи Сил оборони України, зенітні ракетні війська, винищувальна авіація та підрозділи радіоелектронної боротьби Повітряних Сил. Командувач ПС ЗСУ, закінчуючи своє повідомлення, висловив подяку за бойову роботу і закликав до перемоги.

Таким чином, повітряна тривога на Вінниччині тривала до третьої години ночі і завершилась збиттям 17 ворожих БпЛА. Командувач Повітряних Сил Микола Олещук висловив свою подяку за бойову роботу і закликав до перемоги.

Повітряна тривога на Вінниччині: збито 17 ворожих БпЛА

Уночі на Вінниччині тривала повітряна тривога, пов’язана з наявністю ворожих безпілотних літальних апаратів (БпЛА) у повітряному просторі області. Інформація про можливі вибухи не підтвердилась.

За даними видання “Новини Вінниці”, повітряна тривога тривала до третьої години ночі.

Командувач Повітряних Сил генерал-лейтенант Микола Олещук заявив, що протягом ночі було збито 17 ворожих БпЛА на території 4 областей, зокрема в Хмельницькій області, де проводилась активна бойова діяльність.

У протиповітряному бою брали участь мобільні вогневі групи Сил оборони України, зенітні ракетні війська, винищувальна авіація та підрозділи радіоелектронної боротьби Повітряних Сил.

Завершуючи своє повідомлення, Командувач ПС ЗСУ подякував за бойову роботу і закликав до перемоги.

Висновок

Повітряна тривога на Вінниччині тривала до третьої години ночі. За цей час було збито 17 ворожих БпЛА на території 4 областей. Командувач Повітряних Сил Микола Олещук висловив подяку за бойову роботу і закликав до перемоги.

Джерело: news.vn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.