Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Чоловік на Вінниччині заробив майже 130 тисяч гривень, ловлячи раків: фото
Повітряна Тривога Вінниця

Чоловік на Вінниччині заробив майже 130 тисяч гривень, ловлячи раків: фото

Стаття розповідає про серйозне порушення правил рибальства на річці Південний Буг у Вінницькому районі Вінницької області. 25 серпня 2024 року державні інспектори рибоохоронного патруля виявили, що порушник, незважаючи на заборону на вилов раків, використовував знаряддя лову — ятеро, для добування цих раків. Це спричинило великі збитки рибному господарству.

Поліція вже зареєструвала це правопорушення та викликала слідчо-оперативну групу. Порушнику було складено адміністративний протокол і матеріали справи будуть направлені до суду. Заборонені знаряддя лову були вилучені, а водні біоресурси повернуться до природного середовища.

Цей випадок показує серйозне порушення екологічних норм і загрозу для рибного господарства. Ми закликаємо всіх громадян дотримуватися правил рибальства та берегти наше природне середовище.

Порушення правил рибальства на річці Південний Буг у Вінницькому районі

25 серпня 2024 року державні інспектори рибоохоронного патруля виявили порушення правил рибальства на річці Південний Буг у Вінницькому районі Вінницької області. За даними прес-служби Вінницького рибоохоронного патруля, порушник, незважаючи на заборону на вилов раків, використовував сітчасте знаряддя лову — ятеро, для добування цих раків. В результаті, він зловив 39 раків загальною вагою понад 1 кг, завдавши рибному господарству збитків на суму 129 948 грн.

Поліція вже внесла інформацію про це правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а на місце події була викликана слідчо-оперативна група. Порушнику складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до суду для прийняття рішення щодо притягнення винної особи до відповідальності. Заборонені знаряддя лову були вилучені поліцією, а водні біоресурси будуть повернуті до природного середовища.

Висновок

Цей випадок порушення правил рибальства на річці Південний Буг є серйозним порушенням екологічних норм і загрозою для рибного господарства. Важливо, щоб такі порушення були строго карантиновані і винні особи несли відповідальність за свої дії. Ми закликаємо всіх громадян дотримуватися правил рибальства та берегти наше природне середовище.

Джерело: myvin.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.