Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Повітряна Тривога Рівне

У сторону Рівненщини летять “шахеди”: оголошено повітряну тривогу – http://www.rivnenews.com.ua/

У сторону Рівненщини летять “шахеди”: оголошено повітряну тривогу

У Рівненській області оголошено повітряну тривогу через наближення ворожого повітряного судна. За повідомленнями офіційних джерел, в районі окупованого Криму було зафіксовано два “шахеди”, повітряні судна, що належать до Російських ВПС. Зараз ці судна безперервно летять у напрямку Рівненщини. Ця ситуація створює небезпеку для мирних жителів землі, а тому було прийняте рішення оголосити тривогу і прийняти необхідні заходи безпеки.

Великий наплив біженців

У зв’язку з наближенням “шахедів”, існує серйозна загроза для безпеки та життя жителів Рівненщини. Багато людей вже залишили свої домівки та перейшли до евакуаційних пунктів. Також зазначається, що регіон зазнав великого напливу біженців, які намагаються уникнути небезпеки і знайти притулок в інших місцях.

Засоби захисту та оборони

У зв’язку з оголошенням тривоги, було прийнято рішення мобілізувати засоби захисту і оборони. Зокрема, рятувальні служби та медичний персонал готові надати допомогу всім, хто потребує. Також забезпечено евакуаційні маршрути та місця обійстя. Всім мешканцям району рекомендується дотримуватися інструкцій цивільної оборони та бути готовими до евакуації в разі потреби.

Звернення до населення

Органи місцевого самоврядування закликають населення спокійно реагувати на ситуацію та слідувати рекомендаціям служб безпеки. У разі будь-яких підозрілих дій або випадків загрози, населенню району пропонується негайно повідомляти відповідні органи влади і залишатися в безпечних місцях до прибуття рятувальних служб.

У сторону Рівненщини летять “шахеди”: оголошено повітряну тривогу  http://www.rivnenews.com.ua/

Джерело: rivnenews.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.