Головні Новини

Свіжі новини України та всього Світу

Ракетна небезпека. Повітряна тривога у Львівській області і в усій Україні
Повітряна Тривога Львів

Ракетна небезпека. Повітряна тривога у Львівській області і в усій Україні

21:27 12 липня 2024 р. Сигнал про початок повітряної тривоги у Львівській області пролунав о 21.24. Українські Повітряні сили попередили про ракетну небезпеку на всій території країни, пов’язану з злітами російських літаків МіГ-31К з “Кинджал” ракетами, які можуть потенційно атакувати регіони України. Уранці цього дня, Росія також підняла в небо стратегічні бомбардувальники ТУ-95. Для отримання термінових повідомлень слід переглянути канал DailyLviv.com в Telegram та у Facebook. Будьте завжди в курсі останніх новин.

21:27 12 липня 2024 р.

Сигнал про початок повітряної тривоги у Львівській області пролунав о 21.24.

Про це DailyLviv.com повідомляє з покликанням на карту повітряних тривог.

“Ракетна небезпека на всій території України. Зафіксовано зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка!” – попередили Повітряні сили ЗСУ.

Російський літак МіГ-31К — носій надзвукової аеробалістичної ракети Х-47м2 “Кинджал”, яка становить загрозу для всіх регіонів України.

Сьоголні вранці росія піднімала в небо стратегічні бомбардувальники ТУ-95.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

Джерело: dailylviv.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артем Школьний – це видатна постать у світі журналістики та публіцистики і головний редактор сайту Головні Новини, яка відзначається своїм талантом та професіоналізмом у створенні інформаційного контенту. Вже з молодих років виявив великий інтерес до подій, що відбуваються у світі.